До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Парижі відкривається виставка Тьєррі Мюглера

Перша у світі експозиція Тьєррі Мюглера переїжджає з Монреаля до Парижа. В межах виставки покажуть близько 150 предметів одягу, виготовлених у період з 1977 до 2014 року, а ще архівні документи і ескізи дизайнера.

Тьєррі Мюглер у фіналі свого шоу сезону осінь-зима 1995/1996

У Музеї декоративних мистецтв у Парижі відбудеться виставка Thierry Mugler: Couturissime, яка у вересні 2019 року завершилася в Монреальському музеї витончених мистецтв.

Реклама

В експозиції, яка відкриється 22 жовтня, представлять близько 150 предметів одягу, виготовлених у період з 1977 до 2014 року, більшість з яких ніколи не показували до цього, а також безліч неопублікованих архівних документів і ескізів.

Thierry Mugler: Couturissime досліджує роль Мюглера як кутюр'є, режисера, фотографа і парфумера. Виставку ініціював куратор Тьєррі – Максим Лоріо, в час, коли французькі модельєри, чий пік слави був у вісімдесятих, почали активно з'являтися в заголовках ЗМІ.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.