До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Українські топ-моделі в новій зйомці Nadiia x Masha Reva

Надя Шаповал представила нову зйомку для її проєкту Nadiia x Masha Reva у співпраці з фотографом Євгенієм Поповим.

Таня Рубан і Надя Шаповал для Nadiia

Надя Шаповал представила нову зйомку проєкту Nadiia x Masha Reva у співпраці з Євгенієм Поповим – українським фотографом, який переїхав до Нью-Йорка 2010 року. Протягом кількох років він асистував провідним майстрам індустрії (Крейґ Макдін, Паоло Роверсі, Патрік Демаршельє, Девід Сімс, Сольве Сундсбо), перш ніж почати знімати самостійно.

Реклама

В об'єктиві Євгенія з'являється сама Шаповал, а ще її подруги, відомі українські моделі: Евеліна Мамбетова, Таня Рубан і Олена Кіперман. Попов надихнувся фотографією 1990-х і під час співпраці з Надею залишився вірним своєму баченню і стилю. Дівчата постають перед камерою з куманцями від Nadiia x Masha Reva в природному денному світлі, без макіяжу і складного стайлінгу, так роблять основний акцент на об'єктах і власній індивідуальності.

Таня Рубан, Надя Шаповал, Евеліна Мамбетова і Олена Кіперман для Nadiia

Для створення візуальних матеріалів для свого проєкту Надя Шаповал застосовує досвід, набутий в індустрії моди, і запрошує друзів до співпраці. Ці зйомки часто виходять за межі традиційних уявлень про подачу предметного дизайну, адже вони націлені показати не лише самі об'єкти, але і розповісти про образи, які резонують з ними – чи то творці і майстри кераміки, чи люди з життя Наді, що надихають її.

<b>надя попов</b>

Проєкт Nadiia x Masha Reva створили 2018 року. Його суть полягає в об'єднанні ремісничих технологій і традиційних матеріалів з новаторським баченням сучасних художників. З новим підходом до створення традиційних предметів побуту, проєкт Nadiia x Masha Reva демонструє світовій аудиторії красу і різноманітність української культурної спадщини.

З 19 по 22 вересня класичні куманці та нові об'єкти від Nadiia x Masha Reva можна побачити і придбати на London Design Fair у межах Design Milk pop-up (Old Truman Brewery, hall 12, stand 12.06).

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.