До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дивіться онлайн-екскурсію виставкою Михайла Реви в Одеському художньому музеї

До кінця грудня в Одеському художньому музеї можна побачити виставку одного з найяскравіших українських скульпторів — одесита Михайла Реви. Сім’ю Реви наші читачі добре знають — героїнею Vogue UA не раз була його дочка, художниця, дизайнерка й ілюстраторка Маша Рева. Виставка "Одкровення / Revelation" — підсумок 15-річної роботи Михайла Реви, скульптури якого виставляються в Україні, Голландії, Штатах та інших країнах.

"Одкровення / Revelation" Михайла Реви
"Одкровення / Revelation" Михайла Реви

23 жовтня об 11:00 Михайло Рева проведе онлайн-екскурсію своєю виставкою. Її можна подивитися в прямому ефірі через Instagram або Facebook-сторінку музею. Кожна серія робіт, представлених на виставці, запрошує побачити "одкровення" художника різних періодів і спонукає кожного зазирнути всередину себе, пробудити свою внутрішню дитину.

Реклама
Фото: Олег Синьков

Наприклад, "Біблійний цикл" — лики святих, викладені з гальки, "Вівтар дитячих снів" — творча лабораторія скульптора. Серію нових робіт створено під час перебування Михайла Реви в Мексиці, де скульптор три місяці жив в ізоляції під час локдауну. Матеріали, з яких зроблено роботи, знайдено в Мексиці на березі океану й одягнено в найнезвичніші форми. Про те, як пройшов локдаун сім’ї Реви в Мексиці, можна побачити в цьому мініфільмі.

Фото: Олег Синьков
Фото: Олег Синьков

Виставка "Одкровення / Revelation" працює в Одеському художньому музеї до кінця грудня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.