До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Смак літа: кавуни у класичному мистецтві і не тільки

Солодкий та водянистий шматочок соковитого кавуна сам по собі є прекрасним, але саме яскраві кольори зробили його одним із найулюбленіших продуктів для художників-натюрмортистів упродовж століть. Усі, від Ґогена до Фріди Кало, надихалися кавунами з їхнім ледь помітним переходом від білого до зеленого на шкірці та вибухово-червоним кольором з чорними, як смола, кісточками. Вигляд майже так само крутий, як і смак. Сьогодні, після звільнення Херсону, коли українські соціальні мережі переповнені різноманітними зображеннями кавунів – ми згадуємо, як їх бачили всесвітньо відомі художники.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.