До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перші кадри з виставки "Кемп: нотатки про моду"

Сьогодні вночі відбудеться щорічне відкриття балу Інституту костюма, а також благодійний вечір Met Gala у Музеї мистецтва Метрополітен у Нью-Йорку. Як було відомо раніше, тема головної виставки року звучить: "Кемп: нотатки про моду". Вона висвітлюватиме авангардні, екстравагантні і театральні ідеї.

Met Gala 2019

Головний куратор виставки Ендрю Болтон дав своє визначення теми майбутньої події: "Якщо люди стають карикатурою на самих себе – це кемп. Будинки на листівках – Ейфелева вежа, Біґ Бен – це кемп. Більше того, самі листівки – теж елемент кемпу. Найцікавіше в ньому – його суб'єктивність, ось чому це така непроста тема". На виставці можна буде побачити як архівні образи з колекцій Balenciaga 1961 року і Moschino 1990-го, так і недавні колекції Gucci і сукні от-кутюр зі слоганами Viktor & Rolf. Крім того, серед експозицій зайняли почесне місце костюми Оскара Вайльда, культова сукня-лебідь, створена для Бьорк дизайнером Мар'яном Пейоскі, а також роботи Енді Ворхола, Жан-Поля Готьє, Джона Гальяно, Джеремі Скотта, Вів'єн Вествуд, Жан-Шарля де Кастельбажака, Тома Брауна і багатьох інших дизайнерів. Виставка відкриється для широкої публіки 8 травня і працюватиме до 8 вересня.

Реклама
Met Gala 2019

Vogue.ua зібрав перші кадри прийдешньої виставки Met Gala 2019.

<b>met gala 2019</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.