До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Віддзеркалюючи світ: культурна ініціатива Vivienne Westwood

У роботі 1869 року "Культура і анархія" Метью Арнольд визначив культуру як "прагнення до нашої повної досконалості за допомогою знайомства з усіма питаннями, що нас найбільше хвилюють, з кращим з того, що було продумано й сказано в світі; і, завдяки цьому знанню, направити потік свіжих і вільних думок на наш світогляд і звички".

Реклама

Через серію зображень, відео та онлайн-заходів британський лейбл Vivienne Westwood запустив #MIRRORTHEWORLD – цифрову кампанію, в якій беруть участь художники, письменники, поети, музиканти, вчені та активісти з усього світу, щоб створювати й ділитися контентом з метою підтримки креативної спільноти та знайомства аудиторії з різними культурами. Vivienne Westwood використовує цю ініціативу також як спосіб представити світові художників та інститути, які любить бренд і з якими він співпрацює.

Підбірка Юргена Теллера

"Найважливіше філософське питання, яке колись ставилося:" Що таке хороше життя?" Хороше життя – таке, що відображає світ. Це означає, що ви розумієте світ через мистецтво і культуру. Ви розумієте геніальність людської раси і розумієте свою приналежність до неї. Кожен з нас – як маленький осколок дзеркала, який точно відображає світ. Кожен з нас дуже гарний, тому що розуміє красу світу, розуміє людей і намагається жити гідно", – сказала Вів'єн Вествуд про #MIRRORTHEWORLD.

@isamayaffrench

Серед перших учасників кампанії – фотограф Юрген Теллер, який розповів про книги, які він читає в ізоляції, та візажист Ісамайя Френч, яка поділилася ексклюзивним навчальним відео з макіяжу. Далі у #MirrorTheWorld в планах ексклюзивний виступ акторів "Шекспірівського Глобуса", Проект 'Art Lovers Unite!' надасть спеціально відібрані тези про мистецтво від елітних культурних установ світу, а ще заплановані екскурси в історію деяких оригінальних предметів одягу від Вествуд, діджей-сети друзів бренду й симфонічні віртуальні концерти.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.