До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Museum Gala 2019: Одеський художній музей святкує 120-річчя

Одеський художній музей відзначає своє 120-річчя масштабною програмою, яка охоплює перший вікенд листопада. Вона створена для широкого кола глядачів.

Розширенням аудиторії співробітники Одеського художнього музею успішно займаються вже більше року. Нові формати виставок, інтеграція сучасного мистецтва в постійну експозицію, чаювання і коктейльні вечірки в саду при музеї, розміщеному в розкішному палаці Наришкіних початку XIX століття, – таким насиченим графіком подій своїх гостей не тішить жоден інший музей в Україні.

Реклама

Тепер завдяки старанням команди ОХМ в Україні відбудеться перший Museum Gala 2019. Це буде ввечері 8 листопада. До урочистої події з червоною доріжкою обіцяють "перевернути музей догори дриґом, залишивши на своїх місцях лише картини". Тема події окреслена як "вихід за межі звичного сприйняття музею". У програмі – занурення в мистецтво в темряві під музичний супровід, тим часом актори і танцюристи інсценуватимуть і проживатимуть картини в режимі реального часу. Також відбудеться джазовий концерт і задування свічок на святковому торті. Для широкого кола глядачів нічний досвід припаде на 10 листопада: вдень і вночі у межах OFAM Birth Day & Night співробітники музею проводитимуть екскурсії цим місцем, які розробили спеціально для події.

До дня народження запустили фандрайзингову кампанію, яка вражає не менше за список розваг і активностей. Урочистий нічний івент оголошений благодійним. На нього запрошені друзі музею – члени Клубу Маразлі, а також приватні меценати; багато квитків можна придбати онлайн на сайті музею. Протягом вихідних у низці закладів Одеси (перелік є на Facebоok-сторінці музею) заявлене святкове меню, кошти від продажу страв і напоїв спрямують на розвиток музею. Нарешті, як справжній іменинник, музей опублікував список подарунків до свого свята.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.