До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Мистецький арсенал і MARSALA випустили колекцію на честь українського футуризму

Колаборація Мистецького Арсеналу й бренду Marsala натхнена виставкою ФУТУРОМАРЕННЯ, присвяченою українському футуризму. Ідея виставки — заново відкрити українське мистецтво початку XX століття й розповісти про те, як у 20-ті роки XX століття футуризм закріпився в усіх художніх напрямах: театрі, музиці, мистецтві, дизайні. Також виставка досліджує людину й суспільство, які в ці роки постають перед викликами епохи — соціальними, економічними, світоглядними.

Сучасний інтелектуал у великому місті — саме ця ідея лягла в основу капсули, що її розробили разом Мистецький арсенал і Марія Маслій, дизайнерка бренду MARSALA. Колаборація складається з моносережки, класичної білої сорочки оверсайз з принтом картини Казимира Малевича з колекції Мистецького арсеналу та двох варіацій худі.

Реклама

"Для мене колаборація з музеєм — давня мрія, — каже дизайнерка Марія Маслій. — Ми хочемо привернути увагу до виставки, адже просторі зали Арсеналу — найкраще місце для прогулянок під час пандемії. Це дуже цікава й об’ємна виставка. Ми створили продукти-символи, ідеальні подарунки до свят та асоціації. Під час подорожей не менше за музеї я обожнюю музейні крамниці. Вірю, що нам вдалося створити естетичну й утилітарну пам’ять про зустріч із мистецтвом".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.