До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Куди їхати: все про нову виставку в фонді Prada в Мілані

Важлива інформація для тих, хто планує літню відпустку в Мілані: в Fondazione Prada, одній з найцікавіших приватних галерей в Європі, 18 липня відкривається виставка німецького художника Джона Бока, учасника Венеціанської бієнале і фестивалю "Документа". 53-річний Джон Бок – справжня людина-оркестр від мистецтва: художник, актор, скульптор і режисер, який відомий, перш за все, завдяки екцентричним перформансам, в яких він активно задіює глядачів.

Перформанс Бока в фонді Prada

На час виставки, яка називається "Наступний квазі-комплекс", Джон Бок перетворить перший поверх фонду Prada в сюрреалістичний світ. Свої перформанси Бок називає лекціями: по суті, в них він пародіює академічну діяльність і взагалі таке поняття, як дидактизм. У фонді Prada Джон Бок створить щось на зразок робочого кабінету художника, заповнивши його "мотлохом" – старими меблями, технікою та одягом. Посеред цього мотлоху художник читає "лекції", спілкується з іншими артистами і глядачами, залучає аудиторію в свою виставу. Прямо під час перформансу художник знімає фільм, який продемонструє пізніше на цій же виставці.

Реклама
Перформанс Бока в фонді Prada

Виставка триватиме з 18 липня до 24 вересня. Нагадаємо, що в квітні на території Fondazione Prada з'явилася нова будівля – вежа Torres, яку побудував відомий архітектор Рем Колхас. Завдяки новому будинку Fondazione Prada, який розташувався на території колишнього винно-коньячного заводу, тепер стане найбільшою приватною галереєю в Європі. Загальна площа музею – 20 тисяч квадратних метрів.

Перформанс Бока в фонді Prada

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.