До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як минула презентація проєкту Hyatt Art Seasons

17 жовтня в лобі-барі готелю Hyatt Regency Kyiv відкрили виставку Glance художниці Аліни Півненко. Подія стала презентацією нового арт-проєкту Hyatt Art Seasons, який ініціювала галерея кураторки Тетяни Миронової і готель Hyatt. Проєкт триватиме рік, а виставку змінюватимуть кожні три місяці.

Виставка Аліни Півненко присвячена знаковим героям ХХ століття. Аліна працює в техніці колажу, а її роботи нагадують поп-арт: яскравий, глянцевий та іронічний. Образи Кейт Мосс, Фріди Кало, Александра Макквіна, Мерилін Монро, Одрі Гепберн у колажі Аліни мають свій підтекст. За блиском глянцю (в основі колажів – вирізки з глянцевих журналів) ховається драматична особиста історія.

Реклама

Аліна Півненко займається колажами більше 10 років, і ще коли була студенткою, працювала в дуеті з Сашею Чичкан, донькою Іллі Чичкана. На кожну "картину" художниці потрібно близько 300 годин: вона використовує дрібно вирізані деталі глянцевих журналів. На створення однієї роботи йде від 30 до 150 журналів.

Аліна Півненко

Виставку Аліни Півненко можна побачити в лобі Hyatt Regency Kyiv до кінця року. Тетяна Миронова, засновниця Mironova Gallery, каже: "Мережа готелів Hyatt завжди підтримує сучасне мистецтво в усьому світі. Мета нашої колаборації – продемонструвати, як органічно сучасне мистецтво взаємодіє з різними просторами, підкреслює їхню індивідуальність – у цьому випадку це готель".

Тетяна Миронова

Як минуло відкриття виставки, дивіться в репортажі:

<b>Миронова Хаятт</b>

Фото: Марія Павлюк

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.