До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Художники Маша Рева та Іван Грабко — про участь у проєкті Futurespective

30 липня в Центрі сучасного мистецтва М17 відкривається виставка "Futurespective: майбутнє очима українських художників". Це масштабний артпроєкт журналу Vogue UA, який демонструє погляд 30 українських художників на тему майбутнього. Проєкт можна побачити на сторінках нашого колекційного артномера; виставка за його мотивами триватиме в М17 впродовж усього серпня. Напередодні відкриття ми зазирнули за лаштунки створення однієї з робіт — художників Маші Реви та Івана Грабка.

Маша Рева та Іван Грабко

Для проєкту Vogue UA Маша Рева та Іван Грабко — партнери в житті — вперше працюють разом над полотном. Вони відверто зізнаються, що спільна робота для двох незалежних художників — це виклик і дуже цікавий досвід.

Реклама

"Я відчуваю, що вчуся, — каже Маша Рева. — Я сприймаю роботу вдвох як виклик — тому що це не моя стихія. Я люблю малювати й знаю, як це робиться. І ти знаєш. (Про Івана. — Прим. ред.). Це немов дуже цікава розмова двох людей".

Виставка "Futurespective: майбутнє очима українських художників" триватиме в Центрі сучасного мистецтва М17 до 5 вересня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.