До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Йоргос Лантімос і Gucci випустять арт-книгу

Італійський модний Дім Gucci опублікує нову колаборацію з грецьким режисером і продюсером Йоргосом Лантімосом, відомим фільмами "Фаворитка" і "Вбивство священного оленя". Ідея креативного проекту Алессандро Мікеле полягає у створенні нової арт-книжки, присвяченої колекції Resort 2020. Талановитий режисер Йоргос уже розпочав зйомки нового проекту в галереї Leda, розміщеній на віллі Albani Torlonia в Римі.

Віллу Albani Torlonia спроектував у середині XVIII століття архітектор Карло Маркіонні для розміщення престижної колекції давньогрецьких статуй кардинала Алессандро Альбані. Так вілла стала культурним центром, де проводили незліченні дискусії про появу нового неокласичного стилю, концерти, галасливі вечірки і замасковані шоу. У творчому проекті Мікеле буде представлена ​​римська копія грецької статуї першого століття. Дизайнер прагнув "підкреслити важливість і цінність копії давньогрецької статуї, часом більш справжньої і реальної, ніж її оригінал".

Реклама

Запуск арт-книжки запланований на листопад 2019 року, а офіційним дистриб'ютором стане незалежний лондонський видавець IDEA Books, який раніше вже співпрацював з модним Будинком Gucci. Книжка, присвячена колекції Resort 2020, буде доступною в Gucci Garden у Флоренції і в книжковому магазині Gucci Wooster у Нью-Йорку.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.