До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нове покоління українських фотографів в галереї Bursa

У галереї BURSA триває виставка молодих українських фотографів Мішки Бочкарьова, Жені Волкова, Христини Подобєд і арт-групи GORSAD. Фраза: "Ось який вигляд має молодь, юність і батьківщина" стала негласним слоганом цієї виставки. Всі учасники експозиції раніше знімали для українського Vogue, а Женя Волков в листопаді 2017 року став переможцем першого Fashion Photography Contest by Vogue UA.

<b>и4257</b>

Реклама

Мішка Бочкарьов вдало міксує жанр dirty realism з модною фотографією. За це його полюбили в міжнародному модному співтоваристві і запросили знімати рекламну кампанію Diesel. Його фотографії часто можна побачити в українських і закордонних виданнях.

Женя Волков працює з фотографією та кіно і є засновником творчої групи Join the cool. Художник любить документальний стиль, але також працює над фотографією в іншому жанрі: від інтимно-еротичних щоденників і архітектурно-лінійних пейзажів до променистих, неонових знімків.


Христина Подобєд – український фотограф і учасниця Join the cool. Христина постійно експериментує, а її музами стають не схожі один на одного люди.


Кожен, хто захоплюється фотографією, впізнає GORSAD з сотні інших. У цієї української арт-групи свій характерний почерк. У неї входять: Віктор Васильєв, Юліан Романюк і Марія Романюк. Займаються вони альтернативною фотографією, головними темами якої часто стають підлітки, статеве дозрівання, перехідний вік, самопізнання і експерименти.

Вася Гроголь, Настя Калита, Юліан Романюк, Віктор Васильєв, Мішка Бочкарьов, Женя Волков, Христина Подобєд

Виставка триватиме до 25 жовтня за адресою вул. Костянтинівська 71.

Фото: Stepan Nazarov

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.