50 ідей б’юті-подарунків до свята: вибір Vogue

Напередодні 8 березня вибираємо подарунки коханим людям: собі, мамам, сестрам, подругам, а, можливо, друзям. Адже всі ми маємо бути феміністками, як влучно сказала Марія Грація К’юрі.

image
Out of the blue

Тим, хто за зиму попожурився за безтурботним синім небом і бірюзовим морем, сподобаються подарунки всіх відтінків блакитного, від нового аромату Tiffany Love з нотами грейпфрута, неролі й базиліку до супертехнологічної очищувальної T-Sonic щіточки LUNA 3 FOREO з функцією тонізувального масажера для обличчя й зони декольте. Навесні хочеться зволоження, тому можна сміливо вибирати ультралегкий зволожувальний гель-бустер Eucerin. Він швидко вбирається й насичує шкіру вологою 24 години, також є прекрасною базою під макіяж. У складі — усього 11 компонентів, серед яких два типи гіалуронової кислоти (низько- й середньомолекулярна) і гліцерин.

Yellow River

Засоби в жовтій гамі мають легковажний вигляд, але працюють як дорослі: насичують вітаміном С і рятують від синців попід очима (Kiehl's), ретельно й дбайливо очищають шкіру, підтримуючи її природний імунітет (гель для душу Eucerin pH5), сповнюють простір ароматом мімози (Amouage, Paco Rabanne).

Think Pink

Рожевий давно перестав бути символом інфантильності. Сьогодні це знак жіночої сили й упевненості. Що, втім, не скасовує загальної фотогенічності та wow-чинника цих засобів у гамі маршмелоу. Особливу увагу радимо звернути на високотехнологічну гаму засобів для догляду за волоссям Miriam Quevedo Black Baccara. Паковання зроблено із цукрової тростини й вони 100% перероблювані, але головне — склад: омолоджувальний концентрат Black Baccara Rose Youth на основі стовбурових клітин троянди. Він допомагає зміцнити волосся, відновити після хімічного, термічного, екологічного й механічного впливу, зупинити випадання.

Heavy Metal

Відтінки бронзи й золота переважають в оформленні б’юті-засобів й у весняних колекціях макіяжу. Безпрограшний варіант подарунка — хайлайтер у стику Chanel. Він надає легкого сяйва й теплого відтінку шкірі. Аромат Copper — найдивовижніший запуск року. Описувати марно, треба спробувати: амбра дає відчуття металевого сонця, а поєднання гальбануму й тютюнового листя чомусь подібні до морквяного свіжовичавленого соку.

Black or White

Подарунки для мінімалістів — у суворій чорно-білій гамі. Це дуже "інстаграмний" формат б’юті-засобів, який ідеально пасуватиме до інтер’єру будь-якої ванної і який легко знайти в будь-якій косметичці, чи то крем для рук Juliette Has a Gun, чи серпанок для волосся Givenchy. У Eucerin вийшла новинка — бустер Hyaluron Filler з 10% вітаміном С, який надає шкірі сяйва, а також розгладжує зморшки. Результат відчутний через 7 днів. Інтенсивна маска "Гіалурон-Філер" з гіалуроновою кислотою зроблена з біоцелюлози, просоченої потужним зволожувальним складом. Ідеальна після перельотів, недосипання, стресів і напередодні важливих подій.

Популярне на VOGUE