Як придбати квитки на Vogue World та що варто знати про подію

Vogue World подія, покликана відзначати індустрію моди та креативність міста, яке проводить захід. Цього року Vogue World відбудеться в Парижі на честь сторіччя французької моди та спорту. З 2022 року захід вже проходив у Нью-Йорку та Лондоні. Розповідаємо, чого очікувати від цьогорічного Vogue World у французькій столиці та як туди потрапити.

2024 року Vogue World святкує триріччя в Парижі. Шоу відбудеться в неділю 23 червня на Вандомській площі, де глядач стане свідком феєрії моди, спорту та живих виступів, присвячених творчості та багатій історії Міста Вогнів.

У Парижі поєднаються вибрані види спорту — велоспорт, гімнастика, теквондо, фехтування та брейк-данс, а окрім цього презентуватиметься кожне десятиліття французької моди, починаючи з 1924 року. На події будуть представлені французькі дизайнери минулого та сучасності, включно із Домами моди, які історично презентують свої колекції в Парижі. Всього до проєкту залучені понад 500 людей, зокрема моделі, спортсмени, артисти й особливі гості, а вечір буде розбавлено живими виступами.

Кошти від продажу квитків буде спрямовано на програму благодійних квитків спільно з асоціацією Secours Populaire. Організація також опікується полегшенням доступу до необхідного обладнання молодим спортсменам початківцям по всій Франції.

Зарезервувати квитки можна за посиланням

Квитки можна придбати тут. Щодо квитків у першому ряді звертайтеся на електронну пошту paris@vogueworld.com.

Що варто знати про Vogue World

Місія Vogue World — відзначати індустрію моди та креативність міста, яке проводить захід. У 2022-му, в рік запуску Vogue World, у центрі Нью-Йорка розгорнули модний ярмарок та влаштували шоу, щоб надихнути модну спільноту Нью-Йорка. Моделі ходили подіумом просто неба, Lil Nas X виступав в оточенні сестер Гадід, Fendi пропонували багети, а Michael Kors і Katz’s Deli подавали сендвічі з пастрамі. У 2023 році шоу відбулося в Лондоні, де в Королівському театрі на Друрі Лейн Енні Леннокс виконала серенаду Sweet Dreams (Are Made of This), FKA Twigs співала разом із танцівниками Rambert, Stormzy та Софі Оконедо виконали Шекспіра, а супермоделі Наомі Кемпбелл, Сінді Кроуфорд, Лінда Євангеліста та Крісті Терлінгтон сюрпризом пройшлися подіумом.

Directed by: Bardia Zeinali
Produced by: North Six
Director of Photography: Marcell Rév
Stylist: Vanessa Reid
Edit + Post: Modern Post, Will Town, Danielle Schneiderman, Francisca Wistuba, Morgan Escobar, Rachel Howard
Color: Company 3, Nick Metcalf
Post Production Supervision: Savannah Hardman
Production Design: Danny Hyland
Hair: Mustafa Yanaz
Makeup: Hiromi Ueda
Nails: Hanaé Goumri
Movement Director: Eric Christison
Filmed At: Racing Club de France
Archival Producer: Maggie Jay Mellor
Music Supervision: Jessica Gramuglia
Music By: Édith Piaf
Sound: Concret Form
Sound Design + Mix: Raphaël Ajuelos
Sound Editor: Inès Adam
Voiceover: Olivier Rousteing
Visual Effects: Zee Stoitchkov & Mikey Smith at Microdot
Model Casting: Ignacio Murillo
Talent Casting: Winta Ghebre
Athlete Casting: Ikki Casting
Model: Gigi Hadid
Talent: Olivier Rousteing, Simon Porte Jacquemus, Jacquemus, Isabelle Huppert
Breakdancers: Sebi Jaeger, Sanam

Популярне на VOGUE