Vogue World 2024 відбудеться в Парижі під час Тижня високої моди

Vogue World був запущений у 2022 році. Тоді захід розгорнувся в центрі Нью-Йорка як вуличний ярмарок-показ моди: моделі дефілювали просто неба, а LilNas X виступав в оточенні сестер Гадід. У 2023 році VogueWorld відбувся в історичному Королівському театрі Друрі-Лейн: Енні Леннокс виконала серенаду, FKATwigs співав разом із танцівниками Rambert, а супермоделі Наомі Кемпбелл, Сінді Кроуфорд, Лінда Євангеліста та Крісті Терлінгтон несподівано прогулялися подіумом. Цьогоріч VogueWorld оживає в Парижі на знаменитій Вандомській площі в оточенні ательє високої моди. Захід запланований на 23 червня.

Анна Вінтур

"Я рада, що VogueWorld знайшов свій третій дім тут, у Парижі, — прокоментувала Анна Вінтур, директорка з контентуCondéNast і глобальна редакційна директорка Vogue. — Якщо VogueWorld: NewYork був вуличним ярмарком, а VogueWorld: London — гламурним вечором у театрі, Париж стане свого роду церемонією святкування 100-річчя моди та спорту". До Вінтур приєдналася видатна група: Бруно Павловський, виконавчий президент Федерації високої моди, дизайнери Сімон Жакмюс, Олів’єРустен, МарінСерр і Фаррелл Вільямс, а також кілька французьких олімпійців, серед яких фехтувальник ЕнцоЛефорт.

Іб Камера та Сімон Порт Жакмюс

Карін Ройтфельд

Вільямс, який переїхав до Парижа, щоб очолити LouisVuittonMenswear, також прокоментував подію: "VogueWorld: Paris висвітлить найкраще з істинно французького стилю: і те, що ми бачимо на подіумах, і те, що з’являється на проспектах і бульварах. Це інклюзивний дух, який давно зробив це місто притулком для митців, і що продовжує робити паризьку моду такою незвичайною".

Енцо Лефорт, Фаррелл Вільямс і Марін Серр

VogueWorld: Paris створюється у співпраці з молодіжними спортивними академіями з усієї Франції, поєднуючи кожен олімпійський вид спорту — велоспорт, гімнастику, теніс, тхеквондо, фехтування тощо — з темою французької моди на кожне десятиліття з 1924 року, коли Париж востаннє приймав Олімпійські ігри. На заході будуть представлені французькі дизайнери, сучасні та минулі, а також бренди, які історично представляють свої колекції в Парижі. Vogue планує пожертвувати частину доходів від продажу квитків на благодійну програму SecoursPopulaire, гуманітарну організацію, яка надає людям із сімей з низькими доходами унікальну можливість відвідати Олімпійські та Паралімпійські ігри. Організація також полегшує доступ до необхідного обладнання для молодих спортсменів-початківців по всій Франції.

Щоб отримати інформацію про придбання квитків, надішліть електронний лист на paris@vogueworld.com. Ексклюзивна пряма трансляція Vogue з Парижа розпочнеться 23 червня о 20:00 за центральноєвропейським часом.

Фото: Acielle StyleDuMonde

За матеріалами vogue.com.

Популярне на VOGUE