Vogue UA представляє колекційний артномер

Vogue UA представляє колекційний артномер, де зібрано найгучніші фотопроєкти за всю історію української версії журналу.

image

Силіконове бюстьє, прикрашене кристалами, SINÉAD O'DWYER; кільце-каф, біле золото, лабораторні діаманти, браслет, жовте золото, лабораторні діаманти, все — NOMIS

Редакційну традицію публікувати наприкінці літа ексклюзивні артпроєкти започатковано у 2014 році. Саме тоді вийшов друком перший артномер Vogue UA, на обкладинці якого була Марина Абрамович — одна з найголовніших фігур у сучасному мистецтві. Відтоді з’явилося ще пять номерів з концептуальними проєктами видатних художників — Ванесси Бікрофт, Олімпії Скеррі, Нан Голдін, Коко Капітан, Пола Мпагі Сепуї. Фрагменти цих робіт стали частиною нового колекційного номера — як і фотопроєкти Каспера Сеєрсена, Міхаль Челбін, Йоргоса Лантімоса, Антона Корбейна і Маші Реви, створені ексклюзивно для Vogue UA.

Реліз номера не обійшовся й без гучних премєр. Серед них — cover story художниці Петри Коллінс із моделлю Тесс Макміллан; есей Гільди Вільямс до відкриття в паризькому Fondation Cartier pour l'Art Contemporain виставки Демієна Герста Cherry Blossoms; дослідження феномена NFT-арту, за допомогою якого художники створюють паралельну реальність для себе і колекціонерів.

Нарешті, ми запропонували 30 українським художникам поміркувати про майбутнє і втілити своє бачення в умовних обкладинках Vogue UA. Серед учасників проєкту — Арсен Савадов, Павло Маков, Ілля Чичкан, Ілля Ісупов, Валерія Трубіна, Маша Шубіна, Олена Ємчук. Всі 30 робіт можна побачити на сторінках артномера Vogue UA і на виставці Futurespective в київському Центрі сучасного мистецтва M17, яка відкриється 30 липня. Цей безпрецедентний проєкт Vogue UA також представить на сайті й у соцмережах — 19 липня.

Фото: PETRA COLLINS.

Стиль: RON HARTLEBEN.

Макіяж: Kali Kennedy @Forward Artists.

Грим: Malina Stearns.

Сет-дизайн: Nicholas Des Jardins @Streeters.

Продюсер: Serie Yoon @Night Water Creative.

Асистенти фотографа: Steve Yang, Moni Haworth.

Асистент стиліста: Hayley Francise.

Асистент гримера: Sasha Glasser.

Асистент сет-дизайнера: Gautam Sahi.

Асистенти продюсера: Jonathan Smalls, Anija Jalac.

Кастинг: Max Märzinger для Julia Lange Casting.

Модель: Tess McMillan @IMG

Популярне на VOGUE