SUPPORT by Poustovit про любов до Києва

На честь Дня всіх закоханих лінійка SUPPORT by Poustovit представляє проект, присвячений любові до Києва. Молоді мешканці міста показують "місця сили", і локації, які їх надихають і дійсно подобаються. Одягнені вони, звичайно, в образи бренду.

imageКатя і Кирило, ст.м.Вирлиця

Катя: "Насправді, я не можу виділити щось конкретне, я просто всією душею люблю Київ за те, яким він є. Київське метро – найяскравіше місце в місті. Люблю затишні старі дворики, про які мало хто знає, старі вулиці, тихі місця. Прогулянки по таких місцях дуже надихають. Мені здається, кияни змінюються разом з містом, бо є одним цілим. Ми ж не помічаємо, як самі дорослішаємо і змінюємося, так само і тут".

Кирило: "Я люблю Київ за його непередбачуваність і бурхливе, насичене життя в ньому. Ммм. Мене надихає одне місце — Дніпро. Тому що там ти відчуваєш спокій, а в такому великому місті — це запорука успіху. Через останні події у Києві відчувається сильніше прагнення до великих змін, але це лише початок, тому зміни попереду".

Ельміра і Гриша, ст.м. Сирець

Ельміра: "Люблю Київ за спадщину соцмодернізму, яка робить його ясним і казковим. Місця сили – корпус КНУ на ВДНГ, "тарілку" на Либідській, арку Дружби народів, пізні корпуси КПІ і Палац культури ім. Королева. Коли проходжу повз ці місця, мені стає легше дихати, я заряджаюсь світлом і готова далі крокувати в майбутнє. Дивовижні місця! У деяких точках міста у мене відчуття, що я десь на Марсі вже стою. Причому і люди тут неземні. Які зміни за останні кілька років? Поки відчуваю руйнування естетики – це ранить. Всі перестали любити великі простори і в місті стає тісніше через некрасиві об'єкти. Але хочеться вірити в порятунок Києва".

Гриша: "Люблю Київ за те, що я тут виріс і вважаю своїм домом, тут майже всюди комфортно і спокійно, особливо вночі. Місця сили, швидше за все з такого – це "вишка" на тренувальній базі Динамо. Мені подобається просто гуляти по Києву, не можу відзначити те, що дико подобається. Багато чого змінилося за останні кілька років, в основному, стало менш спокійно на вулицях".

Антон і Уляна

Антон і Уляна: "Любимо місто за атмосферу і кількість талановитих людей, його динамічність і енергію. У Києві багато місць, від яких можна черпати натхнення. Наприклад, набережна на Подолі, архітектура на Контрактовій. Київ – місто стилю і розвитку, де легко можна самовиразитися. "Місця сили" – Маріїнський парк і Печерськ. За кілька років в Києві динамічно розвивається fashion індустрія і Київ піднявся на новий рівень, що не може не тішити".

Як проходили зйомки можна подивитися в атмосферному відео:

Читайте також:

Видео: первый кампейн проекта SUPPORT by Poustovit

Популярне на VOGUE