Сили природи та захоплення Ротко у новій колекції INLYLAND

INLYLAND представили нову осінньо-зимову колекцію, яка водночас стала виходом із зони комфорту та переломним моментом у п’ятирічній історії бренду. Засновниця та дизайнерка марки Інна Грицик вперше настільки глибоко та активно працювала з кольором, додаючи глибокі та насичені відтінки до стримано-нейтральної візуальної мови INLYLAND.

"Відповідальна" за цю трансформацію творчість американського художника-абстракціоніста Марка Ротко, чия майстерна робота вплинула на цілі покоління митців. Про відносини з кольором сам він при цьому говорив досить стримано, лише наголошуючи, що просто зображує людські емоції – любов чи трагедію, екстаз чи сум, радість чи надію. Ротко завжди нехтував правилами мистецтва, віддаючись почуттям – ця чесність заворожує і сьогодні. У новій колекції INLYLAND одержимість кольором поєдналася із пристрастю до природи, без якої вже неможливо уявити бренд. Не стала винятком і нова робота, адже восени сама природа надає всю необхідну палітру для роботи.

Таким чином базові кольори INLYLAND – небесно-блакитний, хакі, сірий та молочний – поєдналися з глибоким винним, шоколадним, рожевим та синьо-зеленим. Останній, до речі, вдало дав нове дихання одному з бестселерів бренду – лаконічному жакету без лацканів. Цей колір в свою чергу натхненний роботою Ротко, де він поєднує коричневий та сизо-синій з вкрапленнями молочного та бордо. Нові кольори в колекції розподілені у різних пропорціях – одні присутні лише в якості аксесуарів, а інші відіграють головну роль. Серед них відтінок бургунді, глибину якого вдало підкреслюють не менш складні фактури, наприклад, шкіра. З нею в INLYLAND працювали вперше, а центральна річ колекції – шкіряна спідниця з прямокутною бахромою. У бренді її називають вибуховим міксом кольору, фактури та форми, адже саме прямокутник є основною фігурою у роботах Ротко, а без винно-багряної гами неможливо уявити осінь навколо.

Квінтесенцією цього союзу мистецтва та природи стала особлива прикраса – брошка у вигляді гілки на прямокутному фоні з червоною лінією посередині. Виконана вона зі срібла, а носити її можна і на жакетах, і прикрашаючи пальто чи сорочки.

Цю візуальну розповідь про єднання двох світів продовжує кампейн, в якому додається ще третій елемент – індустріальний. "Мене захопила ідея зняти в кадрі дерево саме в такому індустріальному пейзажі. Магічна й могутня природа, що впевнено тягнеться вгору до неба, незважаючи нінащо, та наповнюючи, захоплюючи й зачаровуючи своєю силою все навколо – саме такий кадр я і бачила у своїй уяві, так ми його й відтворили", – розповідає засновниця INLYLAND та запрошує поринути в цей світ кольорів і осінньої магії.

Популярне на VOGUE