KSENIASCHNAIDER, PASKAL і FROLOV представлять свої колекції під час London Fashion Week

21 лютого українські бренди KSENIASCHNAIDER, PASKAL і FROLOV презентують нові колекції під час London Fashion Week у рамках UFW International Season.

FROLOV

Це 12-та професійна подія в рамках ініціативи Support Ukrainian Fashion за цей трагічний рік. Світова fashion-спільнота й надалі засвідчує потужну підтримку української модної індустрії. "Сьогодні, як ніколи, ми потребуємо креативності, задля підтримки духу в часи війни. Для мене цей показ – наш прояв волі до життя. Це реалізація нашої сили творити попри все. Разом із командою ми і далі розробляємо колекції. Завдяки самовідданій праці команди UFW та підтримці наших британських колег й американського народу, ми маємо нагоду представити світові українську культуру й можливості розвивати наш бізнес на міжнародній арені під час війни", – коментує Юлія Паскаль, засновниця та креативна директорка PASKAL.

PASKAL

"Для нас дуже важливий цей показ. Це – сигнал того, що ми як бренд і далі функціонуємо, створюємо нові колекції та не занепадаємо духом. Лондон – одне з найкращих місць для такого прояву, адже сюди прикута увага усієї світової fashion-спільноти. Нам важливо надіслати світу сигнал, що Україна – чудова країна, здатна на креатив за будь-яких умов", – розповідає Ксенія Шнайдер, засновниця та креативна директорка KSENIASCHNAIDER.

KSENIASCHNAIDER

"Цьогорічні дефіле та презентації FROLOV мають велике значення для нашої команди. Саме десять років тому, 2013 року, відбувся перший показ FROLOV в рамках UFW. Рік тому час зупинився. І для бренду цей час став і досі є періодом саморефлексії та боротьби. Тому, дебютуючи в межах офіційного розкладу London Fashion Week, у нашій колекції, крім нових моделей FROLOV, ми переосмислюємо архіви та відтворюємо деякі знакові для бренду речі", – коментує Іван Фролов, засновник і креативний директор FROLOV.

Нагадаємо, у 2022 році мав відзначатися ювілей – 25 років Ukrainian Fashion Week та сучасної української моди. Останні два сезони (51-й та 52-й) відбулися завдяки підтримці міжнародної fashion-спільноти, а також невтомній та наполегливій праці команди UFW.

Популярне на VOGUE