5 елементів декору, щоб по-осінньому прикрасити дім

Восени з'являється перше бажання особливого затишку, який ховається у дрібницях, розташованих по всьому дому. Сезонні квіти хочеться ставити в особливу вазу. Виникає необхідність палити найбільшу в колекції свічку й гортати гарну фотокнигу в обіймах м'якого пледа. Ми вже уявили собі цю картину і прагнемо її відтворити. Запрошуємо і вас поринути в атмосферу осіннього затишку разом із декількома речами для дому, які гарно прикрасять інтер'єр.

Ваза Lebet

Ужгородський бренд декору для дому має в асортименті вази, які прекрасні самі по собі. Саме ця колекція з округлими вазами присвячена жіночій силі та зв'язку між жінкою та природою. Звідси – глибокі насичені кольори ваз. Лише уявіть, як поставите цю вазу на тумбі, декорувавши її гілкою пухнастої бавовни.

Instagram @lebet.project

Свічка Rikky Hype

Усім фанатам свічок присвячується. Обов'язковий атрибут у домівках поціновувачів приглушеного теплого світла та вогняного тепла. Нам здається, що у цьому питанні не варто себе обмежувати й треба дозволяти собі максимальну розкіш. Свічка з трьома гнітами у текстурному кашпо з дебютної домашньої колекції бренду – те, що треба, аби розпочати або поповнити свою колекцію тепла.

Свічка Rikky Hype

Плед Lotus Home

Ніщо так вмить не змінює враження про кімнату, як новий плед. Розслаблено кинутий на диван чи акуратно викладений на ліжку. У виборі пледа цієї осені радимо придивитися до моделей у стилістиці бохо – з орнаментами, тваринними абстрактними мотивами та з природними відтінками. Все ж таки, бохо є трендом всього цього року.

Плед Lotus Home

Статуетки "Ряба Вош"

Якщо ви ще не забрали з випалу виготовлений власноруч керамічний посуд, зверніть увагу на луцький бренд "Ряба Вош" з наївними виробами. Можна обрати корисні на кухні посудини для круп чи спецій, або звичайні фігурки, які тішитимуть око своєю присутністю. Вважаємо, що осінь є генеральною репетицією перед зимовими канікулами, коли можна радувати свою внутрішню дитину милими подарунками.

Instagram @ryaba_vosh

Книга рецептів "COOKING IN THE WILD | Сучасна гастрономія в глибинах Карпат"

Ця книга, звісно, може надихнути вас на приготування карпатських страв. Однак зовсім не грішно мати її для візуальної насолоди, час від часу гортаючи для натхнення. Достатньо елегантно поставити її на книжковій поличці чи покласти на журнальному столику, щоб отримати райський куточок естета.

Популярне на VOGUE