До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

25 цікавих зачісок для випускного

До сезону випускних балів залишається зовсім небагато часу. Пора вибирати зачіску на випускний і надихатися.

Alberta Ferretti

Найкрасивіші, найромантичніші, найбільш святкові – ми зібрали 25 ідей з весняно-літніх показів, які допоможуть з вибором зачіски на випускний. У фокусі – блискуче волосся, glass hair. Досягти такого можна за допомогою укладки – майстер для цього направляє повітря фена у напрямку росту волосся, щоб його лусочки щільніше прилягали одна до одної. Чергувати при цьому тепле й холодне повітря – корисно. Ніяких складних укладок, тільки витонченість і простота. Мінімум зусиль, мінімум декору.

Реклама

<b>причи на выпускной сс19</b>

L'Oreal Professionnel запустив послугу Haircovering, яка допомагає наситити волосся вітамінами, наповнити його життям, надати йому блиску і густини. Це корисна альтернатива ламінуванню або ботоксу для волосся – процедурам, які мають побічні ефекти. Каверінг допомагає швидко надати блиску сухому і ламкому волоссю, зробити його доглянутим і красивим. Ритуал триває не більше години, включно з часом на миття і укладання.

Valentino

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.