До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Помер Орбі Каналес, знаменитий стиліст зачісок

Сьогодні у 62-річному віці пішов з життя Орбі Каналес, легендарний перукар, засновник власного бренду Oribe, під яким виходять засоби для укладки, засоби для догляду за волоссям та шкірою голови.

На обкладинці Vogue UA, червень 2017, – Даутцен Крез і Орбі Каналес. Фото – Chris Colls, стиль – Julie Pelipas

Орбі Каналес видатна постать в б'юті-світі. Не тільки його роботи прикрашали обкладинки головного світового глянцю. У червні 2017 року він сам потрапив на обкладинку українського Vogue. Кадр був спійманий майже випадково, коли стиліст потягнувся до героїні обкладинки, топ-моделі Даутцен Крез, щоб поправити їй зачіску.

Реклама

Каналес багато працював за лаштунками модних показів у 80-х і 90-х, був постійним контриб'ютором журналу про красу Allure. Своє волосся йому довіряли знаменитості від Дженніфер Лопес і Барбри Стрейзанд до Шер і Кейт Мосс.

Власну марку для догляду за волоссям Oribe Каналес створив 10 років тому, 2008 року, коли це ще не було мейнстрімом. Сьогодні його друзі і колеги висловлюють в Instagram співчуття у зв'язку зі смертю стиліста. Причини смерті залишаються невідомими.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.