До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Укладка, як у Дженіфер Еністон: 3 прості поради від її перукаря

Чи настане той день, коли ми не будемо так одержимі ідеальним волоссям Дженніфер Еністон? Міленіали добре пам’ятають нашу Джен на плакаті для стрижок з пір’ям (а стрижка Рейчел була в тренді буквально минулого року) з її неперевершеним, осяяним сонцем волоссям, наче тільки з пляжу. І весь цей час Еністон працює з перукарем Крісом Макмілланом.

У своєму Instagram Макміллан розкриває секрети фірмового шовковистого прямого волосся Еністон. Він опублікував чорно-білий знімок, на якому Еністон усміхається, невимушено позуючи в салонному кріслі. "Люблю гарні укладки, — написав він. — Об’ємні, але прямі". Інформація, на яку ми всі чекали: Макміллан докладно розповів, як він досягає ідеальної укладки феном для Джен.

Реклама
Порада 1. Розділяйте волосся

"Я беру по півтори секції підсушеного рушником, щойно вимитого шампунем волосся, починаючи з потилиці, і укладаю феном", — пише він. Стиліст на цьому етапі не використовує жодних засобів, щоб забезпечити стійкість укладки, але за потреби додає вологи, сприскуючи волосся з пульверизатора.

Крок 2: Використовуйте правильну щітку

Віддаючи належне щіткам з круглою щетиною, як-от Ibiza Hair Tools, Макміллан називає їх інструментом для волосся, який завжди дає результат. Він радить спрямовувати насадку фена вниз по стрижню волосся, щоб воно набуло гладкості.

Ibiza Hair Tools
Порада 3: Піднімайте коріння

"Ключ у тому, щоб по-справжньому підняти й висушити коріння", — додає зірковий перукар. Це пояснює, чому волосся Еністон завжди має об’єм. Не надто об’ємне. Якраз стільки, скільки треба.

Текст: Hannah Coates
За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.