До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Hair-тренди Нью-Йоркського Тижня моди: зачіски майбутньої весни

У партнерському матеріалі з TRESemmé, брендом, що випускає засоби для волосся професійної якості, з’ясовуємо, які зачіски будуть у моді наступної весни, і вчимося їх робити

Alice + Olivia

Стилісти TRESemmé вже багато років працюють за лаштунками модних показів і те, що вони створюють, майже стовідсотково стає не просто зачіскою для подіуму, а ще й модною тенденцією, яку потім можна побачити й у хроніках стритстайлу, і у звичайному житті. "Ми всі повернулися до джерел нашого особистого стилю під час пандемії (особливо щодо волосся), — кажуть у TRESemmé. — Спершу це були обставини, тепер — вибір. Як ніколи раніше, нині час відкрити своє істинне Я через стиль, започаткувати власні тренди й рухатися вперед на своїх умовах". Ось чотири головні hair-тренди з Нью-Йоркського Тижня моди.

Прикраси у волоссі

Alice + Olivia

Реклама

Образи для показу Alice + Olivia придумала Жустін Марджан, знаменита стилістка зачісок. З 2017 вона посідає пост глобального амбасадора TRESemmé. Щороку стилістка очолює команду фахівців, які створюють образи для показів найвідоміших дизайнерів на Тижні моди в Нью-Йорку. "Ми хотіли зробити щось справді цікаве й привабливе. Колекція яскрава і смілива, тому ми використовували монохромні аксесуари, грайливі стрічки та безліч прикрас для волосся", — каже Марджан.

Alice + Olivia

Прикраси у волоссі — тенденція, що дає змогу мати яскравий вигляд і повернутися в нульові, які знову надихають увесь світ.

Alice + Olivia
Як повторити образ

1. Розділіть волосся в центрі й розпорошіть на нього термозахисний засіб TRESemmé Heat Protect Spray. Використовуйте плойку або стайлер, щоб створити м’які хвилі.

Спрей для волосся, що захищає й розгладжує волосся Heat Protect Spray, TRESemmé

2. Створіть текстуру, використовуючи будь-який текстурувальний засіб у спреї або пудрі, наносячи взавдожки волосся.

Alice + Olivia

3. Тепер розділіть волосся на дві половини за проділом і зберіть у вільний пучок, шпильками закріплюючи baby hair і пасма, що не тримаються зачіски.

Alice + Olivia

4. Додайте яскравих шпильок, включно з ювелірними аксесуарами, бантами, штучними перлами й гофрованими стрічками навколо пучка. Жустін Марджан радить вибирати шпильки в тон одягу.

Alice + Olivia

5. Завершіть образ за допомогою лаку для волосся сильної фіксації, щоб укладка трималася довше.

Лак для волосся екстрасильної фіксації, TRESemmé

Косички
Altuzarra

"Ми хотіли створити образ cool girl, дівчини, яка подорожувала по всьому світі: дикий, але водночас вишуканий", — каже Оділь Жильбер, яка відповідала за образи на шоу Altuzarra. Оділь — глобальна провідна стилістка TRESemmé й одна з найтитулованіших і креативних стилістів зачісок у світі (інтерв’ю з Оділь можна прочитати тут). Її зіркових клієнток можна перераховувати нескінченно. У професії вона 45 років — працювала з усіма великими фотографами сучасності та створювала зачіски за лаштунками безлічі модних показів.

Оділь Жильбер за лаштунками показу Altuzarra
Як повторити образ

1. Повністю сухе волосся оббризкайте водою від коренів до кінчиків.

2. Нанесіть на волосся мус-пінку для укладання волосся й надання об’єму Beauty-Full Volume, TRESemmé, і висушіть.

Beauty-Full Volume, TRESemmé

3. Відокремте передню частину волосся, щоб вийшла трикутна секція, заплетіть у косу.

4. По інший бік проділу заплетіть маленьку косу. Обидві косички закріпіть резинками.

Altuzarra

5. Збризніть лаком.

Лак для волосся екстрасильної фіксації, TRESemmé
Новий хвіст
LaQuan Smith

Лакуан Сміт, дизайнерка бренду, каже, що для своїх шоу завжди просить стиліста розробити щонайменше три варіанти зачісок, щоб дівчата могли мати інакший вигляд, але завжди сексуальний. Новий погляд на класику пропонує Лейсі Редвей, яка відповідала за зачіски для шоу LaQuan Smith. "Я хотіла об’єднати традиційні хвилі й сучасний погляд на укладання пушкового волосся біля лінії чола, — каже Лейсі. — Естетика одягу LaQuan Smith, різноманітність тканин і фактур — це мікс класики, яку ми бачили в минулому, і сучасного погляду. Жінка LaQuan Smith у своїй свідомості може підкорити весь світ".

LaQuan Smith

Лейсі Редвей, глобальна стилістка-партнерка TRESemmé, відома як одна з найобдарованіших перукарів світу. Вона вміє працювати з різними текстурами волосся, а серед її клієнток — зірки першого ешелону. Редвей починала у звичайній перукарні, коли її родина емігрувала з Ямайки до США. Незабаром вона виявила свій талант, працювала над фешн-зйомками з легендами фотографії.

LaQuan Smith
Як повторити образ

1. Спершу нанесіть мус TRESemmé Beauty Full Volume на сухе волосся.

TRESemmé Beauty Full Volume

2. Коли волосся повністю висохне, нанесіть розгладжувальний крем-праймер Keratin Smooth TRESemmé і зберіть волосся за допомогою пласкої щітки у хвіст, закріпивши його резинкою.

Крем-праймер Keratin Smooth TRESemmé

3. Візьміть невелике пасмо з нижньої частини хвоста, обробіть лаком для укладання екстрасильної фіксації TRESemmé і оберніть навколо резинки, щоб замаскувати її.

Лак для волосся екстрасильної фіксації, TRESemmé

4. Щоб зачіска була на вигляд сяйливою і глянсовою, нанесіть на хвіст спрей, який захищає і розгладжує волосся, Heat Protect Spray TRESemmé.

Спрей для волосся Heat Protect Spray, TRESemmé
LaQuan Smith
Прямий проділ
Staud

"Натхнення для створення цього образу — відпочинок на узбережжі Італії. Хотілося підкреслити унікальність кожної дівчини, тому в нас є три способи: довге волосся, що розвивається на вітрі, короткий боб і природні текстури. Зачіску легко укладати", — каже Лейсі Редвей, амбасадорка TRESemmé.

Як повторити образ

1. Почніть з вологого волосся й підготуйте пасма, використовуючи мус-пінку для укладання й надання об’єму Beauty-Full Volume і спрей для волосся, що захищає і розгладжує, Heat Protect Spray TRESemmé.

Staud
Мус-пінка для укладання волосся й надання об’єму Beauty-Full Volume TRESemmé

2. Використовуючи пласку щітку і фен, висушіть волосся, розгладжуючи від коренів до кінчиків. Стежте, щоб не було додаткового об’єму на маківці або спереду.

3. Зробіть глибокий проділ у центрі й укладіть волосся за вуха.

Staud

4. Коли волосся висохне повністю, нанесіть на волосся лак для укладання екстрасильної фіксації, TRESemmé, прочісуючи його щіткою.

Staud

5. Закріпіть пасма за допомогою затискачів, щоб зачіска мала бездоганний вигляд.

Staud

TRESemmé на правах реклами.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.