До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Таємниці розкішного волосся. Частина 3: Алла Григор’єва-Бейліна

Що вибирають модні дівчата для щоденного догляду за волоссям? Майже кожна має на поличці засоби Balmain Paris Hair Couture. У новому спецпроєкті Vogue UA it-girls і моделі розповідають, як дбають про красу свого волосся. Продовжує проєкт Алла Григор’єва-Бейліна, яка розкриває таємниці догляду за освітленим волоссям.

Реклама

"Всі знають, що догляд за волоссям блонд — дуже трудомісткий процес, який потребує багато зусиль і різноманітних засобів, — каже Алла. — Це як заняття спортом: тренування мають бути регулярними, і тоді результат не забариться".

"Мій ранок починається з тренування просто неба, і влітку я не забуваю наносити захист від сонця на волосся", — каже Алла.

Сонцезахисний спрей для волосся, Balmain Paris Hair Couture

"Після тренування я мию волосся або наношу сухий шампунь (якщо не маю планів на вечір). Але в моїх планах вечеря, тож пішла мити голову", — додає модель. Ось її ритуал догляду за просвітленим волоссям.

Сухий шампунь, Balmain Paris Hair Couture

1) Вимити волосся шампунем Illuminating Shampoo White Pearl. До його складу входить протеїн шовку, аргановий еліксир і пігменти, які дають змогу зберегти ідеальний блонд.

Шампунь Illuminating Shampoo White Pearl, Balmain Paris Hair Couture

2) Між фарбуванням використовувати Ash Toner. Він має легку незмивну формулу. Це попелястий тонер, який дає змогу підтримувати ідеальний блонд. Його ліпше наносити на мокре волосся, але на сухе також можна.

Попелястий тонер для волосся Ash Toner, Balmain Paris Hair Couture

3) Нанести шовкову димку для волосся Silk Perfume. Вона робить пасма шовковистими й гладкими, закриває лусочки волосся.

Шовкова димка для волосся Silk Perfume, Balmain Paris Hair Couture

4) Коли волосся висохло (у природний спосіб або за допомогою фена), можна робити зачіску. Компактна бездротова прасочка Balmain Universal Cordless Straightener багато місця не потребує, а укладати нею волосся дуже зручно.

Прасочка для волосся Universal Cordless Straightener, Balmain Paris Hair Couture

5) Нанести сольовий текстурувальний спрей, який додає зачісці об’єму й текстури. Укладка готова, волосся має невимушений і природний вигляд: те, що стилісти називають effortless chic.

Текстурувальний сольовий спрей для волосся, Balmain Paris Hair Couture

Шукайте на сайті офіційного представника Balmain Paris Hair Couture в Україні.

Відео: Ганна Бугакова

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.