До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Секрети розкішного волосся. Частина 2: Діана Ставніцер

Що вибирають модні дівчата для щоденного догляду за волоссям? Майже у кожної на поличці стоять засоби Balmain Paris Hair Couture. У новому спецпроекті Vogue UA it-girls і моделі розповідають, як підтримують красу волосся. Продовжує проект Діана Ставніцер і репортаж з її одеського будинку. Спойлер: види з тераси — як у серіалі "Велика маленька брехня".

"Я мама трьох доньок, і для мене не просто задоволення, а велика відповідальність — навчити своїх дівчаток правильному догляду за собою. Вони мають розкішне волосся, і мені б хотілося, щоб вони вміли за ним доглядати. І цьому я навчаю їх з дитинства", — каже Діана.

Шовкова хустинка для волосся Balmain Limited Edition Silk Golden Hair Scarf SS20, Balmain Paris Hair Couture

"Люблю свій день починати зі свіжих думок і чистої голови, — продовжує Діана. — Намагаюся доглядати за волоссям і мити голову щодня, для цього використовую улюблені засоби". Ось її ритуал.

Реклама

1. Вимити волосся шампунем "Обєм" та нанести незмивний кондиціонер Leave in Condtioner Spray. Вони не обтяжують волосся і роблять його легким і повітряним.

<b>бальман шампунь и кондиционер диана</b>
шампунь бальман

2. Після миття і кондиціонера нанести 3-4 краплі Арганового зволожуючого еліксиру на кінчики волосся, розподілити по всій довжині. Засіб робить локони гладенькими на дотик і блискучими, не обтяжуючи їх.

Аргановий зволожуючий еліксир Balmain Argan Moisturizing Elixir, Balmain Paris Hair Couture






3. Нанести текстуруючий сольовий спрей, який робить волосся об'ємним, допомагає створювати красиві природні хвилі. "Люблю мініатюрні обєми, — говорить Діана Ставніцер, — адже часто подорожую".


Текстуруючий сольовий спрей Texturizing Salt Spray, Balmain Paris Hair Couture

4. Розчесати волосся, щоб рівномірно розподілити засіб, — і можна починати укладання.

Золотий гребінець з позолотою 14 карат і натуральною щетиною Balmain Golden Spa Brush 14K, Balmain Paris Hair Couture

"Перед тим, як сушити волосся, я використовую парфюм, — говорить Діана. — Обожнюю цей аромат: він шлейфовий і легкий, особливо для літа".

Парфюм для волосся Balmain Perfume, Balmain Paris Hair Coutur

5. Тим, у кого довге волосся, варто спробувати сон на шовковій наволочці. Це один із секретів блискучого, доглянутого волосся знаменитостей. Шовк робить волосся гладеньким, полірує їх до дзеркального блиску і допомагає зберегти укладку до ранку в первозданному вигляді. Крім того, наволочка з шовку приємно прохолодна на дотик і залишається такою до ранку.

Шовкова наволочка Balmain Silk Pillow Case, Balmain Paris Hair Coutur

Шукайте на сайті офіційного представника Balmain Paris Hair Couture в Україні.

Відео: Анна Бугакова

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.