До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші зачіски сезону осінь-зима 2018/19

Зачіски та укладки, які будуть популярними цього сезону осінь-зима 2018/19 – різноманітні і моментами викликають гостру ностальгію. Однак робити і носити їх простіше простого. Головне, вирішити для чого плести неокоси, а з якої нагоди укладати волосся в дусі Жаклін Кеннеді.

Стара школа

Мода сумлінно циклічна. Зигзагоподібний обруч для волосся, гігантські "краби" та укладки з "мокрими" пасмами – естетика дев'яностих в новому сезоні здавати позиції не збирається, зміцнює їх аксесуарами для волосся, популярність яких була на піку двадцять років тому.

Реклама
Alexander Wang, Zadig&Voltaire, Prabal Gurung
Аксесуари

Цієї осені аксесуари для волосся повернуться у всій красі: великі шпильки лого, як на шоу Max Mara, парні симетричні затискачі як у Dolce&Gabbana або декілька рядів декорованих "невидимок" як на показі Bottega Veneta.

Dolce & Gabbana, Max Mara, Bottega Veneta
Недбалий шик

Образ дівчини із сусідньої квартири в новому сезоні став одним із найбільш цікавих для стилістів і дизайнерів. Наймодніша укладка має такий вигляд, наче її й не робили. Немов пішли спати з мокрою головою, а потім злегка пройшлися по волоссю гребінцем. Ідеальне "розтріпане" волосся – у моделей на показах Isabel Marant, Lanvin і Louis Vuitton.

Isabel Marant, Lanvin, Louis Vuitton
Відродження 1960-х

Укладка в стилі Жаклін Кеннеді або класичні дрібні кучері молодої Соні Рікель, неонова боб або чубчик в дусі героїні "П'ятого елемента" – космічні 1960-і диктують свою стилістику в новому сезоні з особливою ретельністю.

Moschino, Jeremy Scott, Sonia Rykiel
З вісімдесятих з любов'ю

Гладка різнокольорова боб або об'ємна укладка диско-діви, волосся, зачесане на один бік або зібрані широкою еластичною стрічкою – всі цитати з 1980-х зараз актуальні як ніколи.

Anna Sui, Tom Ford, Marc Jacobs
Дівчина мрії

Як кажуть французи: "Чисте волосся це вже зачіска". У новому сезоні розкішні блискучі густі гриви, як у героїнь класичних американських серіалів, сягають справжнього буму. Головні орієнтири – покази Alberta Ferretti, Christian Dior, Ralph Lauren.

Alberta Ferretti, Christian Dior, Ralph Lauren
Неокоси

Тут є одразу кілька варіантів. Гладкі коси довжини XXL (Alexander McQueen), тоненькі косички серед об'ємної гриви волосся, як на фестивалі Вудсток або показі Tommy Hilfiger або джгути з комп'ютерної гри Jil Sander. Будь-яка коса хороша, якщо вона не нудна.

Alexander McQueen, Tommy Hilfiger, Jil Sander

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.