До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найяскравіша зачіска 90-х, яку ми носитимемо цього літа

Сповнені солодкої молодості й духу 90-х кіски стануть головною окрасою цього літа. У пошуках богемного настрою й натхнення запрошуємо вас подивитися, як кіски носять відомі дівчата.

Модель Маэва Маршалл с ромашками в волосах.Photo: www.instagram.com/maevamarshall

Яку зачіску ми приміряємо цього літа? Мініатюрні кіски, що облямовують обличчя, будуть головним трендом цього літа. Кіски додадуть образу стилістику 90-х, а також стануть символом повернення маленьких кісок, для створення яких досить тонкого пасма й трьох хвилин. Як же краще застосувати цей гарний трюк?

Реклама
Короткі пасма й прикраси, як у Маєви Маршалл

Французька модель Маєва Маршалл останнім часом неабияк експериментує із цим трендом, засвідчуючи в такий спосіб, що кіски можуть бути мініатюрними. До того ж вони мають чудовий вигляд з маскою, їх можна доповнити яскравим макіяжем і незвичайними прикрасами. Маршалл вибрала ромашки.

На циганський манір, як у Белли Гадід

Що стосується Белли Гадід, то вона вибрала так звану "циганську" версію, яку продемонструвала на Тижні моди в Парижі. Модель з’явилася з двома ультратонкими кісками, які органічно злилися з її довгим волоссям.

Белла Хамид в джинсовом костюме на Неделе моды в Париже.Photo: © Marc Piasecki/GC Images/Getty
У вільному польоті, як у Марго Роббі

Саме Марго Роббі застосувала цей ефектний трюк на червоній килимовій доріжці. Тоді Марго Роббі і її перукар Брайс Скарлетт зупинилися на чотирьох маленьких кісках, які спадали вздовж обличчя актриси без будь-якої фіксації. Вийшов шикарний образ з богемним настроєм.

Текст: Marie Bladt

За матеріалами vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.