До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Рідкісний відтінок рудого, який зваблює пофарбувати волосся

Осінні барви навколо здаються такими звабливими – особливо в сонячному сяйві. Акторка Лілі Джеймс змінила колір волосся й увиразнила його відповідним макіяжем у червоно-багряних тонах. Від цього образу не відірвати очей.

Для Лілі Джеймс рік експериментів з волоссям був дуже вдалим. Вона грала з платиновим блондом, коли за допомогою перуки перетворювалася на Памелу Андерсон для ролі у фільмі "Пем і Томмі", що вийшов на платформі Hulu.

Реклама
Лілі Джеймс у фільмі Пет та Томмі. Фото: Hulu

А ще – зуміла створити драматичний образ, з’явившись у кампанії Versace з мікрочубчиком та чорним волоссям.

Лілі Джеймс у кампанії Versace. Фото: Mert Alas and Marcus Piggott

Не цуралася вона й відтінків карамелі та шоколадно-коричневого, а також трохи сонячного балаяжу.

Але, здається, Джеймс ще не закінчила – у 2022 році залишилося ще кілька місяців для експериментів. На Лондонському кінофестивалі BFI Luminous Gala акторка продемонструвала новий відтінок: "полірований" мідно-червоний.

Новий колір волосся Джеймс пасував до її алебастрового відтінку шкіри. Вона поєднала його з рожевим рум’янцем і відтінком для губ. Нагадуючи про відтінок, який усі круті дівчата – від Джиджі Гадід і Кендалл Дженнер до Емілі Ратаковскі – пробували на початку року, її новий образ говорить про те, що ця конкретна тенденція в зачісці цієї зими нікуди не зникне.

Текст: Hannah Coates
За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.