До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зачіски на випускний: найкращі тренди з останніх показів

Vogue.ua вибрав найромантичніші, натхненні останніми модними показами, тренди зачісок на випускний бал.

Хвіст

Ідеальне рішення, коли хочеться відкрити обличчя і шию. Зачіска підходить для волосся будь-якої довжини. Легка недбалість у моді, тому можна спробувати зробити укладку самостійно, без страху неідеального результату. Гумку можна обгорнути пасмом власного волосся і закріпити знизу невидимкою.

Реклама

<b>Хвост</b>

Пучок

Зібране в пучок, волосся красиво підкреслює вигин плечей і шию, особливо в поєднанні з декольте або просто глибоким вирізом. Пучки можуть бути лаконічними, як на показі Colangelo, і вигадливими (Burani), можуть бути об'ємними і гладкими (Costello) або маленькими недбалими (Diesel). Стільки варіантів, мабуть, немає ні в однієї укладки!

<b>Пучок</b>

Аксесуари

У моді хустки, сітки, декоративні вінки з квітів, шпильки різних форм і розмірів. Сюрреалістичні маски, як у Dior, додадуть образу загадковості.

<b>Аксессуары  волосы</b>

Кучері

Замість вирівнювати волосся, модні дівчата гордо носять природні кучері. Дівчата з рівним волоссям теж можуть отримати таку екстремально об'ємну копицю: домогтися схожих текстур допоможуть плойки і текстурувальні спреї.

<b>Кудри</b>

Начісування

Укладання з начосом – певна гра в ретро. До начесаного на маківці волосся дівчини почали проявляти інтерес ще на початку минулого століття. Важлива особливість укладки волосся сьогодні – пишний об'єм в поєднанні з гладкими скронями і прямим волоссям. Ідеальний варіант для вечірки.

<b>Начес</b>

Волога укладка

Гладке, блискуче і здорове волосся завжди в тренді. Потрібен тільки яскравий акцент в макіяжі: брови, губи або очі.

<b>Мокрый лук</b>

Коса

Модні покази нагадали про коси: жіночні та елегантні, які не втрачають духу вуличної свободи. Така зачіска на рідкість практична, дозволить танцювати до ранку і, при цьому, ані трохи не постраждає.

<b>Косы прическа</b>

Instagram: @vogueua_beauty

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.