До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Свято наближається: яку зачіску вибрати на Новий рік

Готуємося до свят і збираємо референси для новорічної укладки. У підбірках – ідеї з подіуму для довгого, короткого, прямого та кучерявого волосся, а також ті, що поєднуються і з шовковою сукнею, і зі светром.

Iris van Herpen
Обручилися

Витончений або масивний, обруч – ідеальна прикраса для волосся в новорічну ніч: він не дасть пасмам впасти на обличчя і зіпсувати селфі, а заодно слугуватиме фінальним святковим доповненням. Практично будь-який обруч можна буде після свят вписати в повсякденний гардероб.

Реклама

<b>ободки 2019</b>

Прерафаеліти

Розкинуте по плечах хвилясте волосся – це очевидний натяк стилістів на полотна прерафаелітів. У поєднанні з рудим кольором має убивчо красивий вигляд, а на світлому волоссі нагадує про Франку Соццані, легендарну головну редакторку італійського Vogue.

<b>прерафаэлиты волосы</b>

Зміна декорацій

Новий рік – один з небагатьох легальних приводів прикрасити зачіску. Стилісти рекомендують не стримуватися: ланцюги, нитки кристалів, плетіння, шпильки і квіти.

<b>украшения волосы 2019</b>

Нова хвиля

Образ з легким відчуттям ретро, коли волосся укладали гладкими хвилями, як рівно 100 років тому, в епоху шалених 20-х, знову в моді – тільки з деякими варіаціями. Елементи такої укладки використовують в оформленні бічних пасм.

<b>холодная волна 2019</b>

Гідне обрамлення

Чарівний вигляд має забране від обличчя волосся, що дає змогу помилуватися сережками. Великі, часто асиметричні, вони працюють як хайлайтер та додають обличчю сяйва.

<b>волосы фон для сережек</b>

Замість гривки

Відрізати гривку – справа п'яти хвилин; відрощувати її потім доведеться роками. Замість цього можна стилізувати її – вигадливо, як на показі Burberry, або недбало, як на шоу Versace.

<b>акцент на лбу</b>

Деконструкція

Вихід для тих, хто хоче виступити в більш святковому образі, ніж зазвичай, але не готовий до наджіночної укладки, – ламані пасма. Майстра слід ретельно брифінгувати, інакше можна отримати графічні, але ретельно укладені локони.

<b>ломаные пряди 2019</b>

Більше краси – Instagram @vogueua_beauty

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.