До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чому стрижка wolf — наймодніша стрижка сезону

Забудьте про короткий боб: стрижка wolf, яка викликала фурор в індустрії краси, потребує трохи більшої довжини.

@VANELLIMELLI

Тренд захопив Інтернет штурмом: пошукові запити "стрижка wolf" у Google виросли на 250%, а на TikTok гештег #wolfcut набрав 415,4 мільйона переглядів. Тим часом кількість пошукових запитів на Pinterest зросла на 75%. Можливо, раптова популярність цієї зачіски пояснюється її гібридністю: wolfcut поєднує в собі дві модні стрижки — малет і shag (скуйовджене волосся). Стрижка wolf поєднує в собі хвилі зачіски shag з об’ємом і довжиною малету.

Реклама

Чудові приклади цієї стрижки продемонструвала Біллі Айліш, а також FKA Twigs і Демі Ловато. Wolfcut майорить у безлічі Tiktok-відео, на вулицях великих міст, у хроніках стритстайлу та в Instagram-знаменитостей. Ця зачіска стильна й мінімалістична. "Мої клієнти з такою стрижкою не миють волосся занадто часто, — каже зіркова стилістка Крістін Есс. — Отже, це відіграє роль стайлінгу для волосся". Щоб зберегти текстуру, але водночас не ходити з брудною головою, вона рекомендує сухий шампунь або матову помаду для волосся. "Якщо у вас сухе волосся, я б радила використовувати оліїсті продукти", — додає вона.

Хоча стрижка личитиме всім — її можна модифікувати залежно від форми обличчя і типу волосся: Есс радить обговорити ці ключові моменти з перукарем. "Такий тип стрижки має кращий вигляд, коли волосся брудне, тому вона не личитиме тому, хто звик щодня мити й укладати волосся феном", — каже Есс.

@DEBBYRYAN

Інший ключовий чинник зачіски полягає в тому, чи почуватиметеся ви комфортно, розкривши форму свого обличчя, оскільки wolfcut ніби позбавляє обличчя прикриття, не залишає нічого, за що можна було б сховатися. Тому, хто не готовий до такої відкритої зачіскам, варто подумати про чубчик. Отже, стрижка wolf. Ви у зграї?

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.