До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чому всім треба спробувати кастомізовані засоби для волосся Fibre Clinix

Як правильно підбирати засоби для волосся і як у цьому допоможе кастомізація — розбираємося за підтримкиSchwarzkopf

Кастомізація, приладження під конкретні потреби споживача, — один з головних б’юті-трендів десятиліття. Кастомізують сьогодні все: флакони парфумів, засоби для догляду, парфумерні композиції та паковання засобів. Чи можна вважати кастомізованими засоби для догляду за волоссям, навіть якщо на пакованні є спеціальна позначка — наприклад, "для сухого волосся"? — відповідь: "Ні". Засіб, розроблений для сухого волосся, може не підходити тим, хто має жирну шкіру голови й сухі, розпушені кінчики, а засоби для жирного волосся можуть бути занадто агресивними для чутливої ​​шкіри голови. Стандартний догляд здебільшого не спрацьовує.

Експерти з питань догляду Schwarzkopf Professional працювали над логічним і системним підходом до кастомізації вже давно. Було дві вимоги — і, на перший погляд, вони були взаємозаперечними. По-перше, засоби мали бути максимально кастомізованими; по-друге, універсальними, щоб підходити всім. Здавалося б, парадокс. Але сучасні формули й технології дають змогу вирішувати невирішувані завдання. Щоправда, якийсь час це було можливо тільки в умовах салону.

Салонний догляд Fibre Clinix

На розроблення "домашньої" лінійки під конкретні потреби волосся експертів надихнула процедура Fibre Clinix — 100% кастомізований підхід до догляду за волоссям від Schwarzkopf Professional — яку ось уже кілька років можна пройти в салонах краси. Вона перетворювала зачіску всього за один раз: волосся ставало блискучим, гладким, його запечатані лусочки впритул прилягали одна до одної — і краще відбивали світло. Ефект зберігався до двох місяців. Як це працювало?

Реклама

Здорове, нефарбоване волосся захищене зовнішнім шаром з протеоліпідів (поєднання білків і жирних кислот). У разі будь-якого пошкодження — фарбування, сухість, перепади температури, недбале розчісування — протеоліпідні ланцюжки руйнуються, і захисний шар волосся слабшає. У Schwarzkopf Professional винайшли технологію С-21, яка захищає протеоліпідний ланцюжок волосся, яке стає природним, слухняним, блискучим і рухливим. У 2020 формулу вдосконалили, і, щоб ефект зберігався довше, випустили домашні засоби.

Процедура складається з трьох етапів і потребує до 20 хвилин. Перший етап — очищення безсульфатним шампунем Fibre Clinix Tribond Shampoo для всіх типів волосся, який розпушує кутикули волосся й готує його до подальшого догляду. Другий і третій етапи — лікувальна маска, представлена ​​у двох варіантах: для тонкого й жорсткого неслухняного волосся, і бустер Fibre Clinix. Маска запечатує зовнішню структуру кожного волоска, що надає додаткового блиску і сяйва. Бустер F додають у маску залежно від стану й потреб волосся. Всього є 5 різновидів бустерів: для фарбованого, сухого, пошкодженого, неслухняного або позбавленого об’єму волосся. Склад маски продуманий у такий спосіб, що під час однієї процедури можна додати два типи бустерів — і впливати на різні слабкі місця.

Домашня робота

Вийшло п’ять лінійок Fibre Clinix: для сухого, пошкодженого, позбавленого об’єму, неслухняного й фарбованого волосся. Кожна лінійка містить 5 засобів: шампунь, кондиціонер, маску, незмивний догляд і бустер. Принцип у тому, що для досягнення максимального результату можна (і потрібно) поєднувати найінтенсивніші продукти, маску й бустер, з різних лінійок. Наприклад, змішати маску для фарбованого волосся з бустером для потужного зволоження. Варіантів поєднань може бути безліч. А це означає, що, не виходячи з дому (що особливо актуально в нинішніх умовах), можна вирішити відразу кілька завдань, що стосуються догляду.

В основі засобів Fibre Clinix — потрійна бондинг-технологія, коли всередині волосся створюється тривимірна мережа, яка підвищує еластичність, пружність і багаторазово підсилює волосся.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.