До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Модний чубчик 2022: три головні тренди на думку найкращого перукаря

Чубчик – у всіх його іпостасях – популярний вибір у прохолодні місяці. Зірковий перукар Люк Гершесон, який працює з безліччю зірок, від Дуа Ліпи до Вікторії Бекхем, ділиться трьома модними трендами, які можна спробувати зараз.

Невеличкі зміни образу – це норма на початку нового сезону. Є безліч способів оновити свій зовнішній вигляд і відчуття. Один з простих і доступних шляхів – вибрати нову зачіску.

Реклама
Вихрюватий чубчик

Трохи більше рок-н-ролу, ніж у м’якого чубчика-шторки: вихрюватий чубчик – це класна зачіска, але без потреби вкладати волосся до кінця. Він підносить природну текстуру волосся, викликає спогади про 70-ті та має гостріший вигляд, ніж його аналог із завісою. "Мені здається, це трохи більше Кріссі Гайнд, ніж Ґолді Гоун", — додає Гершесон. Поєднайте з великою кількістю туші, і все готово.

Чубчик у стилі 90-х

"Чубчик у дусі 1990-х передбачає пласкі пасма, що спускаються від лоба до нижньої щелепи, — каже Гершесон. – Це дуже гарна форма, що облямовує обличчя. Решту волосся ви можете зібрати у вузол". Ця форма нагадує чубчик-шторку, що поволі відростає, – отже, це доволі простий спосіб випробувати новий образ. Зробіть високий хвіст на маківці, залиште дві частини волосся з обох боків центрального проділу: це буде ваш чубчик у стилі 90-х. Головна порада Гершесона: "Не робіть це на чисте волосся, — образ на вигляд кращий, коли волосся вже трішки несвіже".

Класичний шкільний чубчик

Якщо стежити за Беллою Гадід в Instagram, можна помітити, що вона вже деякий час носить об’ємніший чубчик. "Це класика, — каже Гершесон. – Це саме те, про що ви думаєте, коли уявляєте собі чубчик". Таку класичну школярську зачіску вже набагато важче відростити, проте це чудовий спосіб окреслити вилиці та очі. Є одне застереження: "Коли ви його відстригли, вже немає можливості робити інші зачіски, окрім як зібрати решту волосся, — каже Гершесон, – тож переконайтеся, що ви готові прийняти зміни повністю".

Текст: Hannah Coates
За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.