До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі зачіски Тижня моди в Лондоні

Будемо відверті, найяскравіші і пам'яткі зачіски Тижня моди в Лондоні буде дивно повторювати в реальному житті. Втім, їх створюють точно не для цього.

Erdem

Найяскравішим моментом став флешбек з минулого, коли Ріккардо Тіші, нинішній креативний директор Burberry, попросив стиліста Гвідо Палау створити образи, які дивовижно нагадували про пам'ятний показ Givenchy FW2015. Тоді за зачіски відповідав Луїджі Мурені – він придумав викласти на лобі і скронях дівчат складні візерунки, що нагадували субкультуру cholа.

Реклама
Burberry
Burberry
Burberry

Ще один знаковий образ – дуже об'ємні укладки для показу Ashish. Їх створив знаменитий стиліст Сем Макнайт.

Ashish
Ashish

Особливу увагу – ідеальній акуратній укладці з показу JW Anderson. Волосся, розчесане з проділом, було укладене гладкими і великими вологими хвилями, прилеглими до голови. За зачіски на шоу відповідав стиліст Ентоні Тернер.

JW Anderson
JW Anderson
JW Anderson

Пропонуємо подивитися на зачіски, які пропонують носити в майбутньому сезоні стилісти волосся. Схоже, буде з чого вибирати: короткі стрижки, складні трудомісткі укладки, вологі пасма і недбалі хвилі.

<b>причи лондон 19</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.