До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Які зачіски будуть в моді 2019 року

Шість hair-трендів майбутнього сезону весна-літо 2019, які нікого не залишать байдужим.

Mugler
Суперкоротко

Немов на підтримку руху за захист і розширення прав та свобод жінок, настрій якого відчувався у багатьох колекціях, андрогінні стрижки повертаються. Чого тільки варта нова стрижка Еді Кемпбелл у виконанні Гвідо Палау.

Реклама

@guidopalau

Екстремально коротке волосся можна було побачити і на показах Versace, Oscar de la Renta, Etro, Marni і багатьох інших.

<b>прически стрижки 19</b>

Різнокольорове волосся

Mark Jacobs вивів на подіуми моделей з волоссям пастельних відтінків. Giambattista Valli побачив свій показ у відтінках червоного, рожевого і бузкового. З настанням літа і пори фестивалів кольорових пасм на вулицях точно стане більше.

<b>цветные волосы 19</b>

Волосся назад

Ймовірно, найбільш практичний образ в галереї весняних і літніх зачісок – вологе волосся, зачесане назад. Без зусиль, легко і сексуально.

<b>slick back hair 19</b>

Послідовники Аліси

Бум популярності – у пов'язок, обручів і обідків, прикрашених бантами, як у Аліси у Країні Чудес. Найкраще в цій тенденції – різноманітність: червоний сатин, тілесна лайкра, чорний шовк. Отримуйте задоволення від поєднання цієї милої тенденції з весняними образами.

<b>Alice hair 19</b>

Все на стороні

Глибокий бічний проділ в поєднанні зі неслухняним волоссям створює привабливий настрій "тільки що з ліжка". Нагадує серіал "Пліткарка" і має крутий вигляд.

<b>side</b>

Хвилі гойдаються

Скуйовджені, вільні хвилі, як у Алекси Чанг і Белли Хадід, як у дівчини серфера, як у бразильської топ-моделі. У міру невимушено, в міру природно.

<b>beach wvaes 19</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.