До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Які відтінки фарбування стануть трендом 2020 року

Promotion

Разом з L'Oreal Paris вибираємо відтінки для фарбування волосся, які варто спробувати цього сезону. Всі вони – прямі референси подіумних образів.

Реклама
Манго

Насичений, з легким тютюновим відливом колір, як у моделі Карен Елсон, – дарунок природи. Його красу розкрили на показах Blumarine, Oscar de la Renta, Antonio Marras.

La Metamorphose HC

Досягти такого ж можна за допомогою стійкої фарби для волосся Préférence відтінку 74 Манго (інтенсивний мідний).

Стійка фарба для волосся Préférence відтінку Манго (інтенсивний мідний), L'Oreal Paris

Стокгольм

Холодний, сніговий, чистий блонд став знаковим кольором на показах сезону осінь-зима 2019/20. Такий відтінок дуже вимогливий до шкіри – вона повинна бути бездоганною, – але може слугувати самодостатнім аксесуаром. Кришталево-крижані пасма можна було побачити на показах Chanel, Etro, Emporio Armani і багатьох інших.

<b>Стокгольм краска лореаль</b>

Створити колір такої чистоти і насиченості можна за допомогою фарби Préférence відтінку 10.21 Стокгольм.

Стійка фарба для волосся Préférence відтінку 10.21 Стокгольм, L'Oreal Paris

Риволі

Цього сезону в моді панує буржуазний шик. Подіуми прикрасили дівчата з ідеальною шкірою, розкішним волоссям, в одязі чудового крою. Риволі – знаменита вулиця в центрі Парижа, яка починається від самого Лувра і тягнеться уздовж Сени. Творці відтінку напевне надихалися стилем парижанок і їхнім умінням носити недбало укладене темне волосся.

<b>риволи краски</b>

Перламутровий світло-каштановий колір №6.21 Риволі – це ще не квиток до Парижа, але очевидний натяк на паризький настрій.

Стійка фарба для волосся Préférence відтінку №6.21 Риволі, L'Oreal Paris

Ісландія

Прохолодний, як північне літо, м'який, ніжний, цей колір волосся – природний для багатьох моделей. Він личить практично всім, створює м'які відблиски на волоссі, дружний з будь-яким одягом. Такий відтінок красувався на сезонних показах Blumarine, Alberta Ferretti, Etro.

Etro

Попелясто-русявий №7.1 Ісландія підкреслить красу сірих, зелених і блакитних очей.

Стійка фарба для волосся Préférence відтінку 7.1 Ісландія, L'Oreal Paris

Рожева Платина

Радикальний рожевий, як на показі Anna Sui, приміряти наважиться не кожна. Але ось відтінок рожевої платини – хороша можливість приміряти складний модний колір. Приблизно такий демонстрували на шоу Prada. Футуристичний, але не забирає всю увагу.

Prada

Не обов'язково фарбувати все волосся у цей колір, можна фарбувати його блоками, щоб рожеві пасма змішувалися з натуральними. З експериментами допоможе 9.23 Рожева Платина.

Стійка фарба для волосся Préférence відтінку 9.23 Рожева Платина, L'Oreal Paris

Preference – стійка фарба для волосся, яка гарантує до 100% зафарбовування сивини і до восьми тижнів блиску волосся. Бренд L'Oreal Paris підготував лукбук з трендовими образами на 2020-й рік, у створенні яких брала участь Катя Сільченко. Всі відео з образами можна подивитися тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.