До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ізоляція: hair-тренди для карантину

Одна з головних рекомендацій лікарів у розпал пандемії коронавірусу — не чіпати обличчя руками. Але виконувати її неможливо, коли волосся лоскоче обличчя, а чубчик лізе в очі. Вибираємо 6 hair-трендів (приклади з подіумів додаємо), які дадуть змогу мати бездоганний вигляд — і не ризикувати здоров’ям, поправляючи волосся.

Dior
Геть з-перед очей

Гладкі укладки, зокрема й з вологим ефектом, традиційно означали демонстрацію сексуальності й сили.

Реклама
Джеймі Лі Кертіс у фільмі "Правдива брехня", де вона перетворює звичайну укладку на сексуальну

В умовах карантину гладка укладка — запорука того, що волосся не спадатиме на обличчя. Можна зібрати його в низькі хвости, декоруючи гумками й шнурами, можна зібрати в пучок або залишати за спиною.

<b>прически карантин гладкие</b>

Знайти й утримати

Утримати неслухняні пасма на місці й не дати вітру розтріпати зачіску дають змогу обручі, аксесуари й прикраси для волосся. Якщо раніше в них була лише декоративна функція, то зараз вона стала абсолютно утилітарною.

<b>найти и удержать карантин</b>

Коротко і ясно

Коротка стрижка часто стає б’юті-відповіддю на всілякі катаклізми й потрясіння. Все тому, що на перший план виходять важливіші завдання, ніж щоденне копітке укладання.

<b>короткая стрижка карантин</b>

Життя з косою

Коси — головна зачіска сезону й без карантину. Зачіска проста, ефектна, модна. Треба пробувати, надихаючись показами Dior, MaxMara, Antonio Marras.

<b>косы карантин</b>

Як у кіно

Надихатися прикладом Одрі Хепберн і Софі Лорен — і носити хустки із шиком. Нехай навіть в аптеку. Або по хліб.

Але все ж найточніший референс — бохо-шик 70-х, як у Celine і Saint Laurent.

<b>платки для волос карантин</b>

І річ у капелюсі

Цнотливі чіпці, як у Burberry і Lanvin (і в "Щоденнику служниці"), обтислі шапочки, як в Elisabeta Franchi, сексуальні сестринські наколки й пілотки, як у Maison Margiela, флібустьєрські капелюхи, як у Moschino, і капелюшки суфражисток, як у Giorgio Armani, — щоб тримати волосся під контролем, всі головні убори прекрасні. І навіть шапки-біні.

<b>Шляпы карантин</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.