До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

І коротко, і довго: головні стрижки сезону осінь-зима 2020-2021

Від дуже короткого до дуже довгого волосся: ми дізналися в провідних стилістів, які стрижки будуть у тренді наступного сезону.

Photo: © Jamie Stoker

Ніколи не рано говорити про прийдешні тенденції. І коли половина літа вже позаду, а з усіма трендовими стрижками сезону ми встигли ознайомитися, настав час поговорити про те, на що сподіватися нашому волоссю в новому сезоні осінь-зима 2020-2021. Невеликий спойлер: довге волосся повернеться.

Реклама
Довжина максі

Прощавай, стрижко до ключиць. Привіт, Рапунцеле! Марія Барас, директорка салону Cheska в Мадриді, підтверджує, що цієї осені актуальною буде довжина волосся до ребер, і тут важливо дотримувати здорової дієти й певних звичок, щоб мати здорове й міцне волосся. В Espacio Q теж роблять ставку на довгі кучері, і, звісно, в основі цієї тенденції не просто довге пряме волосся. Майстри радять робити багатошарову стрижку, щоб запобігти статичності й "важкому" настрою. В Espacio Q ще рекомендують окремо попрацювати над кінчиками волосся: наприклад, просвітлити їх або підстригти "рваним" методом. І так, восени довге волосся стане новим бобом.

Photo: © Jamie Stoker
(Майже) поголена голова

Цей тренд виділяє Марія Барас: стрижки "під хлопчика" сягнуть свого апогею. "Я люблю таку стрижку взимку. Вона ідеально поєднується з великими дутими рукавами й багатошаровістю. Ідеальний образ з майже поголеною головою потребує певного типу зовнішності, і якщо ви один зі щасливчиків, — цим потрібно скористатися", — говорить Барас.

Photo: © Jamie Stoker
Довжина міні

"Кучері, що спадають на плечі, стають коротшими", — розповідає Едуардо Санчес, директор салону Maison Eduardo Sánchez. Це приклад тенденції, яку Барас називає "короткою стрижкою на рівні рота". "Ми живемо під час еволюції бобу, спостерігаючи прямі зрізи на рівні щелепи, у яких простежується французький дух", — додає майстер.

Photo: © Jamie Stoker
Новий хлопчик

Стилісти, всі як один, твердять, що цієї осені короткі стрижки матимуть свою мить слави. І оскільки коротка стрижка — це широке поняття, уточнюємо: ми говоримо про нове прочитання стрижки "під хлопчика". У Espacio Q попереджають: готуйтеся до неструктурованих асиметричних зрізів, пасом, що стирчать на скронях і лобі та дають змогу експериментувати зі структурою волосся.

Photo: © Jamie Stoker
Чубчик + кучері

Едуардо Санчес пророкує різні осінні вибухи: ми побачимо коротші й нетрадиційніші версії панку, а також станемо свідками зухвалих і незвичних поєднань з природним хвилястим і кучерявим волоссям.

Photo: © Jamie Stoker
Піксі

"Ультражіноча ельфійська стрижка знову буде з нами", — ділиться спостереженнями Едуардо Санчес. У Tacha підтверджують, що піксі добре адаптується до жіночого обличчя, а Барас очікує побачити цю стрижку із чубчиком. Без сумніву, наступний сезон стане чудовою можливістю, щоб зважитися на піксі, навіть якщо це буде вперше й востаннє.

Photo: © Jamie Stoker
Довгі кучері

Той, хто хоче дотримати тенденції на довге волосся, має дотримувати й порад стилістів: відмовитися від однорідності й прорідити кучері, додавши в такий спосіб структурній стрижці трохи експресії.

Photo: © Copyright Jamie Stoker 2020. All Rights Reserved.
У стилі 1970-х + чубчик

Є класика, яка ніколи не вмирає, але відроджується в певні пори року. Саме так відбувається зі стрижкою в стилі 1970-х. Барас пророкує популярність цій стрижці взимку й говорить про головні акценти: проміжні зрізи від ключиці, спадні довгі шари й напрямок руху вперед.

Photo: © Jamie Stoker
Колючий вихід

Едуардо Санчес каже про мінливість і гру зі структурою волосся. У тренді будуть яскраві короткі рішення з "колючими" зрізами.

Photo: © Jamie Stoker

Текст: Ana Morales

За матеріалами vogue.es

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.