До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Головні hair-тренди сезону весна-літо 2021

Через пандемію модна індустрія перейшла в онлайн-формат, а тенденції дуже змінилися. Що ж буде в моді цього сезону? — Розповідає команда Schwarzkopf Professional, яка двічі на рік створює колекцію зачісок і фарбувань Essential Looks. У її основі — найяскравіші тренди з тижнів моди в Парижі, Лондоні, Мілані, Нью-Йорку й Токіо.

Платиновий блонд і графічні стрижки

Перший тренд у колекції Essential Looks дістав назву Magical Whimsy.

Реклама

Несподівані контрасти, екстремальні пропорції, ефектні драматичні силуети в колекціях Dries Van Noten, Simone Rocha і Erdem формують особливий шарм світського рауту, наповненого свіжим сучасним настроєм.

Вінтажні форми, акцентовані короткою і гострою стрижкою, особливо актуальний вигляд мають цього сезону з холодними відтінками блонду.

У моді весь спектр холодного блонду — від ніжних попелястих відтінків до насичених металевих. Такі відтінки личитимуть власницям шкіри з холодним підтоном і увиразнять красу блакитних очей.

Back to Classics — класика натуральних шоколадних відтінків

Цього сезону на подіумах з’явилася безліч елегантних жіночних образів, натхнених, зокрема, знаменитим Dior New Look.

Елегантність і стриманість, де за простотою криється бездоганний смак, стали основою тренду на максимально натуральні каштанові відтінки волосся. У моді злегка приглушені відтінки, що створюють ефект неколорованих пасом. Сучасні технології і можливості лінійки Schwarzkopf Professional для сивого волосся дають змогу приміряти образ тим, хто хоче домогтися ідеального натурального кольору.

<b>henkel 2021 classic</b>

Artful Feeling — свобода самовираження

Легкість, невагомість, без чітких форм і завершеності, як в образах Acne Studios, лягли в основу цього тренду.

Струмливі червоні, золотисті й бежеві відтінки ніби перетікають і створюють гарні відблиски, які прийшли на зміну яскравим контрастам у фарбуванні. Завдяки такому переходу кольору можна додати рельєфу й об’єму зачісці, що особливо підкреслить красу градуйованої стрижки або кучерявого волосся.

<b>henkel 2021 artful</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.