До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Французька нова хвиля: як зробити наймоднішу укладку цієї зими

З початку року й упродовж досить тривалого часу єдиною зачіскою, яка потрапляла в заголовки beauty-видань, був боб. Тепер усе змінилося. Французька нова хвиля – наймодніший тренд цієї зими, який створено для тих, хто має довге волосся, але личить усім – тепер повсюди. Його спробували зірки – від Пріянки Чопри до Дуа Ліпи.

Дуа Ліпи
Дуа Ліпи

Реклама

На зміну хвилястим локонам у стилі прерафаелітів, які можна було побачити на червоній доріжці Met Gala в травні, з настанням зими прийшов новий удосконалений тренд – французька нова хвиля, що має природний і невимушений вигляд. "Зачіска вишукана й піднесена, порівнюючи з класичною пляжною хвилею, – каже зіркова перукарка Сіда Гейс. – Уявіть собі ніжні хвилі на розпущеному довгому волоссі, але з глянсовим покриттям".

Французька нова хвиля – довершена у своїй недосконалості укладка з відполірованими кінчиками. "Таке відчуття, ніби волосся на другий день після укладення, але з блиском і мінімальними зусиллями – ідеальна зачіска, підхожа до зими", – додає Гейс.

Довге волосся, безумовно, пасує для такого образу – як засвідчують Дуа і Пріянка – але якщо ви ще не маєте русалчиної довжини (і не готові розглядати можливість непомітного нарощування волосся), ви однаково можете спробувати цей тренд. "Французька нова хвиля добре працює на волоссі будь-якої довжини й текстури – на довгому волоссі ніжні кучері спадають і мають невимушений вигляд, тоді як на короткому волоссі, завдовжки в боб, додаткова текстура дуже приваблива на взір", – зазначає Гейс. Але незалежно від довжини вашого волосся, важлива гарна стрижка – попросіть свого перукаря зробити розтріпані кінчики, щоб додати образу невимушеності.

Пріянка Чопра
Пріянка Чопра

Як відтворити зачіску в домашніх умовах? Почніть зі створення об’єму біля коріння за допомогою спрею, наприклад, Cool Girl Superlift від Sam McKnight. Відтак візьміть щипці й переконайтеся, що ви "змінюєте напрямок кожної нової хвилі – так волосся буде неструктурованим і м’яким". Зафіксуйте укладку серпанком лаку.

Обов’язково спробуйте новий стайлер Wave Secret Air від BaByliss, який Гейс рекомендує для легкого створення хвиль. "Він робить роботу за вас – крім того, що автоматично загортає волосся в циліндр і завиває його, стайлер також має налаштування напрямку, тож можете вирішити, як вам до вподоби: щоб хвилі рухалися від обличчя чи на обличчя, – говорить він. – Наступний крок – розчесати волосся й трохи розпатлати його". Перехиліть голову, щоб волосся опинилося догори дриґом, і скористайтеся спреєм, що надає текстури, для створення спокусливого й бешкетного образу.

Текст: Hannah Coates

За матеріалами www.vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.