До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Хто така Джен Аткін, улюблена перукарка Белли Гадід і Кайлі Дженнер

Джен Аткін — зіркова стилістка зачісок, засновниця бренду OUAI. Її "Миля див", що ніби ширяє над голлівудським районом у Лос-Анджелесі, перукарський кабінет і студія завжди готові до селфі (і шелфі).

Джен Аткін

Джен Аткін — справді зіркова стилістка зачісок. Серед її клієнтів — Кім Кардаш’ян зі своєю численною зірковою ріднею, Дуа Ліпа, Белла Гадід, Розі Гантінгтон-Вайтлі, Кріссі Тайген та інші. Портфоліо теж вражає: у ньому — кілька обкладинок Vogue. Підприємниця по духу, Аткін запустила власний бренд OUAI, що продукує засоби для догляду за волоссям, а також парфуми. Буквально днями Аткін випустила колекцію парфумованих свічок, а серед бестселерів бренду — незмивний кондиціонер Moave Ghost, випущений у колаборації з Byredo. Він пахне як і однойменні парфуми.

Реклама

У 2020 році Джен Аткін видала книгу з дотепною назвою Blowing My Way To the Top, де поділилася своєю історією успіху. Американський Allure вирушив у гості до Джен, щоб подивитися, як облаштовано її оселю та студію.

Книжка Джен Аткін

Текст: Пейдж Стейблс

За задумом, це штаб-квартира OUAI — бренду, під яким виходять засоби для догляду за волоссям. Від самого початку ця студія слугувала продовженням дому Джен. Колишня стилістка зачісок, а нині очільниця косметичної фірми, звернулася до дизайнерської фірми Maison Trouvaille, щоб облаштувати обидва простори. Світлі меблі, каліфорнійська флора — жива візуальна мова зробила інтер’єр більш ніж фотогенічним. "Я хотіла, щоб це місце було привабливим, щоб всі мріяли зробити тут селфі, — каже Аткін. — І щоб люди були щасливі, перебуваючи на роботі ". В офісі й справді можна було б жити. Всередині — комбуча й холодна кава, тому що "всім потрібен кофеїн". Зовні — наснажливі краєвиди: панорамні вікна виходять на лос-анджелеський LACMA, Смоляні ями Ла-Брея, Голлівуд, а іноді, залежно від часу дня, з них можна побачити океан.

Іноді Джен чепуриться, але зараховує себе до дівчат, які носять бізнес-casual. "Я можу прийти в спортивних штанах, але, додавши до образу блейзер, почуваюся зібраною". Піджак і штани, Proenza Schouler; туфлі, Gucci

Яскрава пляма в мінімалістичному офісі Аткін — веселкова стіна з косметики, що її створила професійна організаторка простору Ріа Стаффорд. "Це не просто виставкові зразки, — пояснює Джен, — я використовувала кожен продукт хоча б раз".

Стіна з косметики, яку створила професійна організаторка простору Ріа Стаффорд

Інтер’єр OUAI спроєктовано так, щоб повністю переосмислити ідею офісу, — і вийти за межі уявлень про буденний робочий простір. Аткін каже: "Мені хотілося, щоб тут панував французький дух з домішкою каліфорнійської зухвалості й Тулума". Поки команда працює в режимі віддаленого доступу. Але, навіть коли колеги повернуться, вони не матимуть робочого дня з дев’ятої до п’ятої. "Я хотіла, щоб це нічим не нагадувало серіалу „Офіс"", — пояснює Аткін, яка прагнула уникнути рутини. Її варіант: гнучкий графік, природне світло, що заливає простір, ванні кімнати, де мило і лосьйон пахнуть запашними трояндами. Але найдивовижніше — барвиста вежа косметики Аткін з безліччю нагород. "Я почуваюся щасливою щоразу, заходячи в офіс", — каже вона. Схоже, те саме могли б сказати і її пухнасті вихованці Ру і Чуї. Все тут гідне Instagram, але для Аткін це як другий дім: "Тут я задоволена, розслаблена, сповнена захвату, надії, гордощів".

Робочі місця організовано так, щоб було зручно створювати контент, у разі несподіваної фотосесії. Цуценятка Аткін — Ру (ліворуч) і Чуї — демонструють функціональність робочої зони

Фото: Mike Rosenthal

Стиль: Karen Lopez

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.