До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Королівський догляд: все про нову гаму засобів Kerastase Chronologiste

Початок осені ознаменувався виходом оновленої гами засобів Kerastase Chronologiste, на яку шанувальники марки очікували нетерпляче. Вона не просто допомагає доглядати за волоссям, але й сприяє його регенерації та ревіталізації, а також є чудовою профілактикою старіння шкіри голови завдяки вітаміну Е, гіалуроновій кислоті й молекулі абісину. Досягти потрібного ефекту допомагають шість засобів, що входять до складу лінійки, — клінсер, шампунь-ванна, маска, термозахисний засіб, парфумована олія-серпанок і сироватка, які можна використовувати як вдома, так і в межах повноцінних процедур з догляду в салоні. Першими змогли протестувати нову гаму гості салону Backstage. Розповідаємо про все послідовно.

Емілі Ратаковскі в рекламній кампанії Kerastase Chronologiste
Пре-Шампунь RÉGÉNÉRANT

Догляд Kerastase Chronologiste починається з використання пре-шампуню, який максимально ретельно очищає коріння волосся й шкіру голови. У салоні майстер поєднує його з інтенсивним, але приємним масажем, завдяки чому відчуття свіжості поєднується з легким розслабленням і заспокоєнням після процедури. До речі, сам засіб чорного кольору через вугілля в складі, що якраз і сприяє детоксу шкіри голови, нормалізує її баланс. Використовувати його варто не більш як раз на два тижні.

Реклама
Шампунь-Ванна RÉGÉNÉRANT

Другий етап догляду Kerastase Chronologiste — це шампунь-ванна для дбайливого очищення, що допомагає доочистити волосся й шкіру голови, насичуючи їх вологою та додатково зміцнюючи. Як і в інших засобах лінійки, тут використовується молекула абісину, синтезована мікроорганізмами, що живуть у вулканічних глибинах Тихого океану. Вона зміцнює та ​​відновлює тьмяне й ослаблене волосся.

Ревіталізувальна Маска RÉGÉNÉRANT

Наступний крок — це нанесення ревіталізувальної маски, яка забезпечує ще інтенсивніше зволоження волосся, зберігає його гладкість і дарує додатковий блиск. Втирати засіб потрібно масажними рухами взавдовжки волосся до самих кінчиків, відступивши 2—3 сантиметри від коренів.

Термозахист

Термозахист — етап, про який багато хто забуває, але без нього ефективність усіх попередніх кроків може зійти нанівець, позаяк висока температура фенів і приладів для укладання дуже негативно впливає на здоров’я волосся.

Парфумована олійка Chronologiste

Після сушіння й укладання волосся фахівці Kerastase пропонують скористатися парфумованою олійкою для волосся, що додає йому сяяння та сприяє зменшенню кількості посічених кінчиків. На окрему увагу заслуговує аромат олійки, створений поєднанням свіжих нот перського лайма і зелених тюльпанів, що переплітаються з насиченими нотами магнолії, чайної троянди й базовими нотами кедра та мускусу.

Ревіталізувальна сироватка

Завершальним етапом ритуалу Kerastase Chronologiste є ревіталізувальна сироватка, яку створено за технологією біоміметичної інкапсуляції. Вона допомагає вповні використовувати всі найцінніші властивості гіалуронової кислоти, молекули абісину й вітаміну Е.

Першими познайомитися з новою лінійкою в салоні краси Backstage змогли співачка Lida Lee, шеф-редакторка vogue.ua Віолетта Федорова, fashion-блогерки Маша Тимошенко і Тіна Сизонова.

<b>Керастас_123</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.