До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Який чубчик зробити цієї осені

Чубчик — такий самий нескасовний атрибут осені, як жовте листя. Але цього сезону є дещо особливе: чубчики мають особливо розкішний вигляд завдяки формі й довжині. Подробиці — нижче.

Tod's

Чубчики нового сезону — подовжені, глянцеві, ідеальні — волосок до волоса. Точнісінько як ті, що колись стриг Відал Сессун.

Реклама
Відал Сессун

Наймодніший чубчик 2021/2022 — подовжений, що прикриває брови. Він здається відполірованим завдяки ретельному укладенню. Точна геометрія — завжди заслуга перукаря, тому не варто й намагатися повторити образ за допомогою манікюрних ножиць у власній ванній. Просто do not.

Chanel

Надихаємося найкращими прикладами зі світових подіумів — від Chanel і Dior до Raf Simons і Louis Vuitton. Для шоу Versace, до речі, зірковий стиліст зачісок Гвідо Палау власноруч оновив зачіски моделям (правду кажучи, це його звичайна практика). Але тільки подивіться, який бездоганний вигляд мають ці чубчики: і на чоловіках, і на жінках.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.