До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

76-річна Шарлотта Ремплінг стала зіркою подіуму зі своєю новою срібною зачіскою

Шарлотта Ремплінг з'явилася на подіумі у 76-річному віці. Аж очі вбирає її срібляста стрижка та впевнений вигляд.

Реклама

Обличчя свінгуючих шістдесятих, Шарлотта з її блискучим волоссям та злегка похмурим поглядом – улюблениця Гельмута Ньютона, ІваСен-Лорана та інших. Незважаючи на те, що вона побудувала зіркову акторську кар’єру, схоже, 76-річна Ремплінг має неабиякий модельний хист. Це, власне, і було продемонстровано публіці, коли акторка з'явилася на подіумі на закритті показу чоловічого одягу AMI в Парижі.

В об'ємному темно-синьому вбранні Ремплінг впевнено крокувала подіумом, заклавши руку в кишеню. Попри те, що андрогінний костюм і пальто на зірці були, безсумнівно, розкішними, насправді зробила шоу саме зачіска Ремплінг – зухвала, коротка, срібляста.

Глибокий бічний проділ ідеально підкреслював її вилиці та форму обличчя. Акуратно укладена, з кількома хвилями, стрижка була не різкою, а доволі м'якою.

Колір волосся "сіль з перцем" також додавав балів образу. Дехто припускає, мовляв, сивина надає стомленого або навіть старшого вигляду, втім Ремплінг, як і її колеги Енді Макдавелл і Джоді Фостер, видається осяйною. Ми всі могли б взяти Ремплінг за приклад. Від мінімалістичного макіяжу і зачіски, яка не потребує зайвих рухів, до чоловічого костюма – ох, це дійсно круто. Можливо, це і є прикладом того, який вигляд варто мати у свої 70+.

Текст: Hannah Coates
За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.