До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 наймодніших відтінків волосся сезону осінь-зима 2021

Кірбі Лаго, колористка Міранди Керр, розповіла про головні відтінки волосся майбутнього сезону.

Photo: @kyliejenner

Головний акцент буде зміщено на впевненість у собі та комфортне життя зі своїм волоссям. І якщо ви готові до радикальних змін, то Лаго рекомендує придивитися до цих п'яти відтінків.

Реклама
Золоті відтінки

"Стаєте ви темною брюнеткою чи наважуєтеся на бронзовий балаяж, в цьому сезоні все вирішують золоті відтінки, — каже Лаго. — Скажіть своєму стилісту, що ви не боєтеся додати трохи тепла, і я гарантую, що ви будете насолоджуватися сяючими перевагами теплішого тону".

Photo: @jlo
Кремовий блонд

Зі слів Лаго, "вершкові і насичені кремові тони набагато приємніші, ніж попелясто-русяві, адже видаються світлішими і яскравішими". Її головна порада для цього кольору? "Переконайтеся, що ви підтримуєте цей відтінок за допомогою правильних засобів, щоб домогтися максимального сяяння".

Photo: @renatocampora
Тонкі пасма

"Виділення тонких пасом і окремих волосків — чудовий спосіб додати сяяння основному кольору волосся. При додаванні світлих відтінків до основного темного природний колір волосся вигідно підкреслюється. Це, до слова, більш делікатний підхід до створення легкості", — каже Лаго.

Photo: @matildadjerf
Текстура

Зі слів Лаго, настав час темних коренів. "Створюючи легші текстурні плями на всій поверхні волосся, ви отримуєте світлі ділянки, зберігаючи при цьому невибагливий вигляд", — говорить колористка.

Photo: @mirandakerr
Абрикосовий блонд

"Цей відтінок поєднує в собі легкість і багатство, але при цьому залишається м'яким", — стверджує Лаго, додаючи, що це "гарний варіант, якщо вам набрид свій блонд". Лаго пропонує попросити свого стиліста "вибрати золотий демі-тонер 8 рівня, що відповідає вашому тону шкіри". Стосовно догляду, "вам доведеться часто повертатися в салон, щоб підтримувати яскравість, або ж ви можете насолоджуватися поступовим поверненням до світлішого блонду".

Photo: @jodiemcomer

Текст: Maddison Glendinning

За матеріалами vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.