До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

11 фільмів та серіалів, які надихають носити сивину

Від кучериків Енді Макдауелл у "Прибиральниці" до піксі Гленн Клоуз у "Дружині". Цього року ми вчимося носити сивину, успадковуючи красу та незалежність героїнь кіно і серіалів.

Енді Макдауел у серіалі "Прибиральниця". Photo: Ricardo Hubbs / Netflix

За останні кілька років ставлення до природного волосся, включаючи і його колір, різко змінилося. Зараз, коли зірки демонструють своє сиве волосся на червоній доріжці в Каннах, лише небагато хто замислюється, що з цим треба щось робити. Так, тенденція прийняття сивини перейшла на екран: дедалі більше актрис вирішують працювати зі своїм природним кольором волосся, перевтілюючись у найрізноманітніших героїнь.

Реклама

У серіалі Netflix "Прибиральниця" Енді Макдауелл грає волелюбну художницю й матір її справжньої доньки Маргарет Куеллі. Чим примітний її стиль? Вишитими пальтами, масивними каблучками, густими сивими локонами Боттічеллі. Сара Джессіка Паркер і Синтія Ніксон були помічені на зйомках перезапуску "Сексу у великому місті" з натуральним волоссям — Паркер з перлиннимм коренями і Ніксон зі срібною короткою стрижкою. І, звісно, не можна не згадати Дайан Кітон у "Книжковому клубі" та Гленн Клоуз з воістину зухвалою і такою, що не вимагає особливого догляду, піксі" у "Дружині". Нижче представляємо героїнь із кіно і серіалів, що запам'ятовуються і надихають змиритися зі своїми сивими локонами.

Текст: Radhik Seth
За матеріалами vogue.it

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.