До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Золотий склад: які засоби потрібні шкірі після закінчення літа

Все, що потрібно шкірі після літа, — добре зволоження й вітамін С.

ТКАНИННА МАСКА

Ця маска із шовковою основою, ароматом свіжості, ілангу й жасмину. До складу входить низькомолекулярна гіалуронова кислота, яка легко проникає в шкіру й відновлює внутрішньоклітинний водний баланс, а зволожувальний екстракт мальви й азійської центели чудово загоює й регенерує шкіру.

Реклама
Маска для інтенсивного зволоження Super Aqua, Guerlain
КРЕМОВА МАСКА

Величезний плюс цієї маски в тому, що завдяки особливому складу й легкій кремово-гелевій текстурі використовувати її можна і для обличчя, і для тіла. Екстракт соняшника швидко охолоджує розпалену сонцем шкіру, алое прекрасно зволожує й захищає від вільних радикалів.

Заспокійлива маска після засмаги для обличчя й тіла Masque SOS Coups de Soleil, Clarins
ГЕЛЬ ТРИ В ОДНОМУ

Стане в пригоді як тим, хто повернувся з моря, так і тим, хто ходить у басейн: гель перетворюється на пишну блакитну піну й усуває залишки санскринів і хлору, не кажучи вже про морську сіль і піщинки. Особливий бонус: ним можна вмиватися, використовувати як шампунь і гель для душу. До складу гелю входять міцелярні часточки й м’які рослинні олії.

Міцелярний гель для душу після засмаги Merveilleuse Gelée de Douche, PAYOT
КРЕМ З РЕТИНОЛОМ І ВІТАМІНОМ С

Із завершенням сонячного сезону можна сміливо використовувати засоби з ретинолом. Він відновлює щільність шкіри, вирівнює мікрорельєф, зменшує пори, зморшки. Вітамін С поліпшує колір обличчя й надає сяйва, а олія абрикосових кісточок відновлює захисні функції епідермісу. До складу також уходять сонцезахисні фільтри (SPF 20), а це означає, що програму з догляду буде виконано повністю.

Крем C-Vital, Soskin
ВІДНОВЛЮВАЛЬНИЙ КРЕМ

Засіб рекомендований усім, хто бував на сонці й зазнав ультрафіолетового та інфрачервоного випромінювання. Він пов’язує вільні радикали, запобігає зневодненню й старінню шкіри. До складу входять полісахариди, комплекс амінокислот, екстракти мімози й білого чаю.

Crème Réparation U.V., Biologique Recherche
БРОНЗУВАЛЬНИЙ ГЕЛЬ

Головна функція гелю — відновлення рівня вологи в шкірних покривах після впливу сонця, вітру й морської солі. Головний спецефект — легкий золотистий відтінок на шкірі. За нього відповідає бета-каротин у складі, а олія арганового дерева, олія ши, алое вера й алантоїн зволожують, живлять і пом’якшують шкіру.

Зволожувальний гель для душу, який подовжує засмагу, Shower Gel Bronze Extender, Nashi Argan
МАСКА

Поживний віск камелії з гіалуроновою кислотою й гліцерином відновлює захисний бар’єр і допомагає утримувати вологу в шкірі. Пантенол заспокоює її, а екстракт блакитного імбиру зміцнює захисні сили клітин. Маску можна наносити точково, на сухі зони.

Відновлювальна зволожувальна маска Camellia Repair Mask Hydra Beauty, Chanel

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.