До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Жодної краплі: тренд TikTok – мило для пахв, яке подовжує дію натурального дезодоранту

Серед трендів TikTok є багато корисного: наприклад, мило з деревного вугілля, яке подовжує дію дезодоранту

Останнім часом я багато думаю про потовиділення, що є супутником стресу, літньої спеки чи фізичних навантажень, – а точніше про те, як найкраще зарадити йому (і моєму надмірному рахунку за хімчистку). Відповідно, я, як і багато інших користувачів TikTok, не можу натішитися творчим підходом до цього питання @MadameSweat, також відомої як Мері Футер. Вона є засновницею косметичного бренду Kaia Naturals, що пропонує добре продумані рішення для дискомфортних відчуттів у тілі, які іноді нам незручно навіть обговорювати.

Реклама

Від проблем, пов’язаних з натиранням стегон, чи в питаннях про те, чому запах однієї пахви сильніший за іншу, Футер – з її фірмовим піксі на темному волоссі, круглими окулярами в чорній оправі й губами кольору фуксії – не залишає каменю на камені. Ретельне очищення пахв – один з головних принципів, який допомагає зберігати свіжість. Усунення бактерій, що спричинюють запах, підвищує ефективність дезодорантів, особливо з натуральних інгредієнтів. Саме це надихнуло Kaia Naturals на створення детокс-мила The Underarm Bar, виготовленого з деревного вугілля (що витягує токсини) та інших натуральних антибактеріальних інгредієнтів, як-от сіль та яблучний оцет. "Піт не пахне – він створює їжу для бактерій, які харчуються ним, і через це виникає неприємний запах", – каже Футер. "Якщо ви усунете бактерії, то набагато подовжите відчуття свіжості. Адже натуральний дезодорант запобігає, а не заважає потовиділенню".

Протягом останнього місяця, включно з жахливою хвилею спеки в Нью-Йорку, я тестувала на собі The Underarm Bar, щоденно намилюючи ним пахви (не менш як 20 секунд кожну, за порадою Футер). І хоча це, безумовно, найбрудніший засіб для миття тіла з моєї банної колекції – але так буває з будь-яким продуктом на основі деревного вугілля – результати набагато перевершують роздратування від каламутної води, що він утворює (до того ж я люблю тактильні відчуття брускового мила). Байдуже, яким дезодорантом я користуюся (завжди вагаюся між натуральним та звичайним), різниця, як довго я можу залишатися без неприємного запаху, дуже суттєва. З The Underarm Bar мої пахви просто стають свіжішими, гладкішими й чистішими. По суті, це швидка детокс-маска для пахв, надзвичайно приємна і як процедура, і як страховка на довгий спекотний день.

Текст: Lauren Valenti
За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.